30.01.2023
A recunoscut care este cel mai mare critic al sau! Valeria Turcan - despre noua sa carte culinara si provocarile prin care a trecut pana si-a vazut scopul realizat - VIDEO

Si-a transformat pasiunea intr-o activitate zilnica. A creat un blog culinar, iar de ceva timp a pus pe foaie toate retetele care lasa gura apa pofticiosilor. Valeria Turcan, alias Valerie's Food a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta acolo unde a oferit mai multe detalii despre noua sa carte.

In studio bloggerita Valeria Turcan a recunoscut ca pana si-a vazut cartea tiparita a avut parte de o perioada destul de provocatoare. „Provocator as spune mai mult. Cand faci ceva cu pasiune se simte sufletul si de asta nu pot sa zic ca a fost greu.”

Intrebata de catre Olga Tapordei prin ce provocari a trecut, Valerie's Food a raspuns: „Sa lucrez cu alte persoane ce tine de design, de tipografie. Sa lucrezi cu cineva este o munca si mai ales ca acea persoana trebuie sa inteleaga de ce ai tu nevoie. Cu doua zile inante sa dam cartea la tipar am schimbat foarte multe. Eu si acum am ideea ca trebuia sa mai adaug ceva, dar probabil asta nu o sa fie prima si ultima si o sa adaug in altele.”

Valeria nu se opreste aici, aceasta a recunoscut ca isi doreste sa lanseze si alte carti culinare in viitor. „O sa fie ceva nou pentru tara noastra, dar mai multe detalii iti dau cand scot.”, a spus ea.

Are 64 de ani, dar primeste avansuri chiar si de la cei carora le-ar putea fi bunica! Cele doua reguli stricte urmate

Pe langa faptul ca toate retetele din cartea sa culinara ii apartin, de asemenea si fotografiile au fost realizate de ea. „Mi-am spus ca odata ce am un blog, pozele trebuie sa fie neaparat calitative, neaparat diferite de ceea ce gasim la noi si m-am inspirat mai mult din America pentru ca ei erau pe val atunci. Am zis ca mai bine ca mine nu o sa poata sa redea nimeni ce vreau sa zic.”, a mentionat Valeria Turcan.

Food bloggerita a povestit si faptul ca sotul sau este cel mai mare critic al ei. „Pentru mine este important ca mancarea sa fie gustoasa, chiar daca o pozez. Deseori nu aveam timp sa mananc si ma trezeam pe la 2 sau 3 ziua ca nu am mancat nimic si Max zicea: „Ce fel de food blogger esti ca nici nu am reusit sa mancam.” El este si cel mai mare critic al meu si asta ma bucura, pentru ca, critica lui este intr-adevar constructiva.”

A scapat de frici! Ella Chistol - aparitie senzuala pe malul Oceanului Indian: „Bomba” - FOTO

Totodata, Turcan a recunoscut ca nu va lansa cartea in format online. „Cartea online isi pierde din valoare eu cred.”

Valeria Turcan este una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova avand o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie