08.03.2022
Povestea dansatorului americano-ucrainean care-a fugit din Kiev intr-un tren plin cu femei si copii: „Mi-este rusine ca eram singurul barbat de-acolo”

Coregraful si dansatorul ucraineano-american Maksim Chmerkovskiy, devenit faimos la versiunea din State a emisiunii Dansand cu stelele, a avut parte de o adevarata trauma atunci cand razboiul l-a prins in tara natala.

Chmerkovskiy, in varsta de 42 de ani, se afla la Kiev pe 24 februarie, atunci cand Rusia a invadat aceasta tara, iar starul care detine si cetatenia americana s-a vazut in postura de a fugi din calea razboiului intr-un tren umplut pana la refuz cu femei si copii. Dupa cum bine stim, legea martiala le interzice barbatilor din aceasta tara, cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, sa paraseasca teritoriul, acesita fiind obligati sa se puna la dispozitia armatei.

E patria bunicii lui materne! Leonardo DiCaprio doneaza 10 milioane Ucrainei, desi spune despre el ca este pe jumatate rus

Nu este si cazul ucrainenilor cu rezidenta in alta tara, cum este dansatorul american, care a ajuns saptamana trecuta in siguranta in SUA. Acum, Maksim marturiseste ca sufera de remuscarea supravietuitorului dupa ce multi concetateni de-ai lui au murit in razboiul cu Rusia si declara ca vrea sa se intoarca in regiune, mai exact in Polonia, pentru a ajuta refugiatii.

In interviul acordat postului CNN in care dansatorul vorbeste despre experienta sa, Maksim a recunoscut ca are remuscari si din cauza faptului ca a ocupat spatiu in trenul salvator care a transportat refugiati in Polonia, asa ca acesta a stat o mare perioada de timp intr-un colt, intre vagoane.

Starul a recunoscut ca sentimentul de rusine a fost si mai intens atunci cand si-a dat seama ca este, cel mai probabil, singurul barbat in putere din acel tren ticsit cu femei, copii si batrani.

Modelul ucrainean care se ascunde intr-un adapost anti-bomba in Kiev. De curand, prezenta la New York Fashion Week

Casatorit si tatal unui baietel, dansatorul care traieste in Malibu, Los Angeles, a fost aspru criticat de internauti din cauza faptului ca a fugit din tara natala, in conditiile in care multi alti artisti de origine ucraineana au ramas sa lupte.

Articole din aceeasi categorie