08.03.2022
E patria bunicii lui materne! Leonardo DiCaprio doneaza 10 milioane Ucrainei, desi spune despre el ca este pe jumatate rus

Leonardo DiCaprio a facut cea mai mare donatie de pana acum catre tara invadata militar de Rusia.

Spectaculoasa suma de 10 milioane de dolari, donata Ucrainei, vine si ca urmare a unei legaturi personale cu aceasta tara. Bunica materna a lui Leonardo DiCaprio, Helene Indenbirken, s-a nascut in orasul ucrainean Odessa, iar numele ei real a fost Jelena Stepanovna Smirnova.

E tanara, ambitioasa si foarte artistica! Viata interpretei Evelina Negru a luat o intorsatura majora dupa participarea in concursul SuperStar Romania: „Pot sa spun ca pe langa talent, am fost inzestrata si cu mult noroc” - VIDEO

In 1917, femeia a emigrat alaturi de parintii ei in Germania, acolo unde a nascut-o, mai tarziu, pe mama starului, Irmelin. Crescut mai mult de mama lui, Leonardo DiCaprio a fost foarte apropiat si de bunica lui, o femeie care il insotea adesea si pe covorul rosu si care a murit in anul 2008, la varsta de 93 de ani.

DiCaprio a donat imensa suma de 10 milioane de dolari in sprijinul Ucrainei si a facut-o cu cea mai mare discretie, informatia venind prin intermediul unui grup financiar care sprijina initiativele internationale, International Visegrad Fund.

Actorul de 47 de ani a facut acest gest extraordinar in ciuda faptului ca s-a referit mai mereu la el ca fiind pe jumatate rus, ca urmare a faptului ca doi bunici au lui au fost rusi.

Maia Sandu - mesaj dedicat Zilei Internationale a Femeilor: „Sa construim impreuna o lume in care vocea femeilor conteaza – intr-o asemenea lume nu este loc de razboi.”

Articole din aceeasi categorie