19.06.2023
Theo Rose, prima dimineata cu bebe acasa: "E o stare, zici ca sunt beata, zici ca sunt de pe alta planeta"

Theo Rose este fericita mamica a unui baietel pe nume Sasha, iar de cand micutul a aparut in viata ei, artista este intr-o stare euforica. Vedeta a profitat de somnul bebelusului pentru a scrie in noul ei jurnal si pentru a-i tine pe fani la curent cu noutatile. 

Theo spune ca ii vine ca o manusa rolul de mamica si ca se intelege excelent cu bebe.

“E o stare, zici ca sunt beata, zici ca sunt de pe alta planeta, nu-mi revin, zici ca nu este adevarat.  Am iesit pe balcon, e prima dimineata acasa, a fost o noapte foarte frumoasa. Ma inteleg cu copilul asta ceva extraordinar, nu stiu cum sa va explic.  E o treaba asta cu mamele…”, spune Theo Rose pe Instastory.

Proaspata mamica a dezvaluit ca de cand a aflat ca este insarcinata a inceput sa povesteasca toata experienta intr-un jurnal, care va ajunge la baietelul ei, peste ani si ani.

“De cand am aflat ca sunt insarcinata am inceput sa scriu intr-un jurnal. Vreau sa i-l dau lui Sasha cand o sa fie adolescent, cu mintea in mai multe parti. L-am bagat la somn si vreau sa ii povestesc experienta cum a fost cu nasterea… Cand l-am vazut pentru prima data”, spune Theo.

Vedeta a dezvaluit ca atunci cand iese pe balcon e cu ochii in patru, din cauza paparazzilor.

“Stau pe balcon si ma uit in toare partile – cu o zi inainte sa nasc m-au pozat astia pe balcon, eram si in chiloti, Doamne fereste, am luat un scaun si o masuta sa le punem aici… si am aparut in toata splendoarea”.

Articole din aceeasi categorie