17.06.2023
Cristina Ich cheltuie o avere cand vine vorba de imaginea sa. Afla cat a platit moldoveanca pentru o pereche de cercei de designer - FOTO

Cristina Ich este unul dintre cel mai bine platiti influenceri din Romania. Cu peste 800.000 de urmaritori pe Instagram, vedeta originara din Republica Moldova primeste cele mai bune colaborari cu diferite brand-uri din Romania, care ii aduc sume impresionante in cont. Datorita acestui fapt, Cristina isi permite sa duca un stil de viata de lux, cu o garderoba formata din articole de la marii designeri de moda. Acesta a fost si cazul unor perechi de cerceii pe care a platit fara ezitare 1350 de euro. Iata cum arata perechea!

Cristina Ich este fara doar si poate una dintre cele mai frumoase si de succes femei din Romania. Atenta la imaginea sa, vedeta nu ezita sa cheltuiasca sume mari de bani pentru a arata tot timpul bine.

Pasionata de moda, aceasta este la curent cu ultimele trenduri si pune mereu la cale cele mai spectaculoase tinute, a caror pret depasesc miile de euro. Din acest motiv, cand o pereche de cerceii de la casa de moda Bottega Veneta a devenit virala printre influenceri si vedetele de la Hollywood, Cristina Ich nu a ezitat sa si-o achizitioneze.

Ce i-a adus impreuna pe Irina Rimes si iubitul ei, David Goldcher. Detalii din relatia celor doi: „Am decis ca vom ramane impreuna”

Daca unii ar considera ca suma de 1350 de euro este prea mare pentru o pereche de cercei care nici macar nu sunt din aur, ci doar placati cu aur, pentru Cristina Ich pretul a fost o nimica toata. Ce-i drept, cerceii i-au venit splendid si cu siguranta a intors privirile oriunde i-a purtat, pentru ca sunt o piesa statement, imposibil de ignorat.

Horoscop 17 iunie 2023. Dragoste la prima vedere si planuri de viitor pentru unele zodii

Aceeasi cercei au fost purtatati de vedete precum Kendall Jenner, Bella Hadid sau Rosie Huntington-Whiteley.

Articole din aceeasi categorie