04.01.2022
Ivanka Trump - eleganta si cand se joaca pe plaja cu copiii ei. Fiica lui Donald Trump, meci ad-hoc de fotbal american cu fiul cel mare - FOTO

In varsta de 40 de ani, Ivanka Trump reuseste sa arate elegant in orice situatie. Recent, aceasta a fost surprinsa in timp ce se distra alaturi de copiii ei pe o plaja din Miami. Fiica fostului presedinte si-a petrecut ziua de Anul Nou intr-un mod foarte relaxant. 

Imbracata intr-o rochie complet neagra, accesorizata cu o bentita, un colier si o pereche de ochelari de soare, aceasta s-a distrat pe cinste impreuna cu cei trei copii ai sai, pe plaja, de Revelion. Ivanka a atras atentia paparazzilor fara mare efort, prin silueta perfecta pe care a afisat-o, in ciuda faptului ca a trecut prin trei nasteri.

Aceasta a fost vazuta zambind in timp ce arunca o minge de fotbal american catre fiul ei cel mare, Joseph, in varsta de 8 ani, pe care il are impreuna cu Jared Kushner. Ceilalti doi copii nepoti ai lui Donald Trump, Arabella Rose Kushner, in varsta de 10 ani, si Theodore James Kushner, in varsta de 5 ani, nu au participat la jocul cu mingea, insa au fost prezenti langa mama lor. 

Carourile, pielea agresiva si motivele etno sunt unele din cele mai importante trenduri ale anului 2022! Stilista Alina Caraus iti arata cum sa ai cele mai reusite si actuale tinute in acest an - FOTO

Ivanka si sotul ei, Jared, s-au bucurat de soarele din Mar-a-Lago, Miami, inca de dinainte de Craciun. Acestia au luat masa de sarbatori in restaurantul de lux al statiunii si s-au relaxat cu liniste si soare.

Poreclele pe care si le-ar fi dat sotia si fiica lui Donald Trump sunt dezvaluite in „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, o noua biografie a fostei prime doamne, scrisa de reporterul Washington Post, Mary Jordan. Cartea scoate la iveala o relatie controversata intre Melania si fiica cea mai mare a presedintelui, care i-a fost consilier acestuia, in Aripa de Vest a Casei Albe.

Au divortat de mai bine de 7 ani, dar au ramas prieteni! Tany Vander a postat pe Instagram o fotografie impreuna cu fostul ei sot - FOTO

„Melania vorbea despre fiica sa vitrega ca despre o printesa", scrie Jordan. Cand era mai tanara, Ivanka ii spunea sotiei tatalui sau „Portretul” pentru ca „Vorbea la fel de des precum un tablou.", adauga jurnalista.

Cum arata fiica cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea este o tanara superba - FOTOVIDEO

Articole din aceeasi categorie