04.01.2022
Cine este noua iubita a lui Kanye West? Rapper-ul a petrecut cu ea de Revelion chiar langa casa lui Pete Davidson, partenerul lui Kim Kardashian - FOTO

Daca spre sfarsitul anului trecut a tot dat semne ca vrea sa se impace cu Kim Kardashian, acum Kanye West face tot ce poate pentru a-i atrage acesteia atentia prin alte modalitati

Dupa ce a recunoscut public ca ar vrea sa se impace cu Kim Kardashian, ba chiar si-a cumparat o casa vizavi de Kim, la Hollywood, in Hidden Hills, acum Kanye a trecut la un nou nivel. 

De Revelion a dat o petrecere pe o proprietate aflata in apropiere de locul unde Miley Cyrus a organizat un party la trecerea dintre ani chiar alaturi de Pete Davidson, actualul partener al lui Kim Kardashian. Invecinarea nu a fost, cu siguranta, intamplatoare. Mai mult decat atat, rapper-ul s-a distrat la acea petrecere cu o noua frumusete - cu care s-a afisat chiar in primele zile ale noului an. Este vorba despre actrita Julia Fox, la care am recunoscut formele planturoase care sunt pe gustul artistului.

 Cei doi au fost vazuti luand impreuna cina la un restaurant din Miami weekendul trecut - iar o sursa apropiata Juliei Fox a confirmat pentru New York Post ca cei doi sunt impreuna, chiar daca momentan nu se stie daca intre ei este ceva serios. "Amandoi abia si-au incheiat casniciile si s-au ajutat reciproc extraordinar sa depaseasca momentul despartirii. Se aseamana mult, sunt ca niste spirite ingemanate", a comentat sursa. 

Au divortat de mai bine de 7 ani, dar au ramas prieteni! Tany Vander a postat pe Instagram o fotografie impreuna cu fostul ei sot - FOTO

Daca West a incheiat mariajul cu Kim, Julia a fost casatorita cu Peter Artemiev, cu care are un fiu pe nume Valentino - iar despartirea ei nu a fost una lina. De Sarbatori, Julia s-a referit la fostul sot in termeni deloc elogiosi, numindu-l "un alcoolic nenorocit" intr-o postare. 

Printre asemanarile cu West am putea mentiona faptul ca in urma cu 7 ani si Julia Fox a lansat o linie de fashion, care a aparut si in paginile unei reviste de moda. Cat priveste actoria, unii si-o amintesc poate dintr-un rol alaturi de Adam Sandler, in filmul din 2019 "Uncut Gems". Iar anul trecut, a jucat in "No Sudden Move", alaturi de Benicio Del Toro, Jon Hamm si Brendan Fraser, in regia lui Steven Soderbergh.

Horoscop 5 ianuarie 2022. Tentatii in dragoste pentru o zodie norocoasa
 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie