24.05.2022
Potap ameninta vedetele din Rusia, care sustin autoritatile si decizia luata de ei in legatura cu razboiul din Ucraina: „Sa nu dea Domnul sa ne intalnim undeva in culise”

Muzicianul si producatorul ucrainean, Potap a amenintat celebritatile din Rusia, care isi sustin autoritatile si care sustin razboiul din Ucraina. Artistul, de asemenea, si-a amintit ca multi dintre acestia au fost si raman datori Ucrainei. 

Recent, producatorul Alexei Potapenko (Potap) a pus-o la punct pe vedeta din Rusia, Margarita Simonyan, iar acum artistul a venit cu amentintari pentru toate vedetele care sustin razboiul. 

Pe pagina sa de Instagram, Potap a publicat o postare in care a mentionat ca multe vedete ruse care isi sustin acum presedintele si tara oricum raman strans legati de Ucraina si ii sunt datori acestei tari. La timpul lor, ei castigau acolo onorarii destul de mari atunci cand organizau evenimente si concerte. 

Interpretul ucrainean, Vitalii Kozlovsky a criticat dur barbatii care fug din Ucraina de cand a inceput razboiul: „Daca esti un barbat adevarat, trebuie sa iti aperi tara, oamenii, copiii” - VIDEO

„Un lucru interesant este ca - Dolina este din Odessa...”, si-a amintit producatorul. 

Cu toate acestea, Potap a promis ca daca va intalni in calea sa vreo vedeta rusa, o sa se razbune pentru faptul ca ei au ales sa sustina razboiul, care a omorat mii de ucraineni. 

Fiind insarcinata, Regina Todorenko a parasit brusc Rusia si a plecat intr-o vacanta de una singura: „Am pus pe pauza tot ce ma sperie” - FOTO

„Sa nu dea Domnul sa ne intalnim undeva in culise, nu am sa ma uit cine si la ce nivel este. Eu va promit ca o sa raspundeti toti pentru ca ati sustinut in mod deschis violenta si razboiul!”, a amenintat muzicianul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie