24.05.2022
Interpretul ucrainean, Vitalii Kozlovsky a criticat dur barbatii care fug din Ucraina de cand a inceput razboiul: „Daca esti un barbat adevarat, trebuie sa iti aperi tara, oamenii, copiii” - VIDEO

Artistul insusi este acum acasa, la Kiev. Interpretul a recunoscut ca nu planuieste sa paraseasca Ucraina. 

Nu doar Dasha Astafieva a ramas in capitala Ucrainei si ajuta soldatii ucraineni. Vitalii Kozlovsky, de asemenea, a ales sa nu isi paraseasca casa si tara. 

Intr-un interviu, Kozlovsky a recunoscut ca rudele sale l-au chemat in Lviv (artistul este originar din acest oras), insa el a refuzat. De asemenea, el nici nu a vrut sa se gandeasca sa plece in strainatate. In prezent, interpretul este voluntar si uneori organizeaza concerte pentru luptatorii Fortelor Armate ale Ucrainei. 

Fiind insarcinata, Regina Todorenko a parasit brusc Rusia si a plecat intr-o vacanta de una singura: „Am pus pe pauza tot ce ma sperie” - FOTO

Artistul a spus ca este dezamagit de barbatii care incearca prin orice metoda sa fuga din Ucraina de cand a inceput razboiul.

„Multi oameni m-au dezamagit. Si pe multi eu i-am eliminat din viata mea. Eu inteleg cand femeile pleaca, pentru a-si apara copiii. Insa eu nu inteleg barbatii care fug din tara, cu toate ca de la inceput afirmau ca nu au de gand sa plece. Unii investesc mai intai foarte multi bani, pentru ca toata lumea sa ii recunoasca, apoi platesc la vama pentru ca toti sa taca atunci cand el va pleca din tara”, a spus interpretul. 

Vitalii Kozlovsky spune ca oricum aceste persoane nu vor scapa atat de usor. Artistul nu a dezvaluit numele acestor barbati, pentru ca aceasta este „viata lor personala”. 

„Ce a fost inaintea razboiului, a fost inaintea razboiului. Tot ce se petrece de cand a inceput razboiul - este cu totul o alta poveste. Si aici nu ar trebui sa fii mediocru, sa te gandesti ca tu nu ai nici o atributie cu aceasta tara si in principiu poti pleca. Astazi, constiinta ta ar trebui sa se trezeasca. Daca esti un barbat adevarat, trebuie sa iti aperi tara, oamenii, copiii”, a adaugat artistul. 

Ivan Urgant a ridiculizat-o atat pe Ksenia Sobchak, cat si stirile pe care le scrie jurnalista: „Va implor nu-i spuneti Kseniei” - FOTO

Vitalii Kozlovsky a mentionat ca organizeaza concerte pentru soldatii ucraineni, si acolo el nu vede doar barbati, dar si femei, carora el le canta melodii si pe care ii incurajeaza si motiveaza. 

„In acelasi timp, barbatii care nu sunt barbati de fapt, fug din tara. Eu inteleg ca frica domina in acest caz si ea la toti e diferita si nu e bine si frumos sa critici pentru asta”, a adaugat interpretul. 

 

Articole din aceeasi categorie