24.05.2022
Fiind insarcinata, Regina Todorenko a parasit brusc Rusia si a plecat intr-o vacanta de una singura: „Am pus pe pauza tot ce ma sperie” - FOTO

Prezentatoarea TV, care este originara din Odessa, continua sa inchida ochii la razboiul din Ucraina si a decis sa plece intr-o vacanta. 

Regina Todorenko a plecat in vacanta la Bali. De cand a inceput razboiul din Ucraina, prezentatoarea asa si nu s-a hotarat sa vorbeasca despre razboiul care are loc in tara sa natala. Pe Instagram, ea a vorbit doar superficial, spunand ca vrea „prietenie intre popoare” si pace. Mai apoi, vedeta a decis sa inregisteze o noua melodie in care isi „ia ramas bun” de la parintii sai. 

In Insta Story, Todorenko, de parca nimic nu se intampla acum, isi impartaseste emotiile si publica detalii despre vacanta sa. Ea povesteste despre cum se relaxeaza, mediteaza si se odihneste. 

Cel mai probabil ca, Regina a plecat la odihna fara sotul si fiul sau, deoarece in toate pozele ea apare fara familia sa. 

Prima doamna a Ucrainei a spus cum a fost afectata familia ei de razboi. Olena Zelensky, mai sincera ca niciodata intr-un interviu TV

Todorenko a recunoscut ca acolo ea gaseste timp pentru a-si aranja toate gandurile in cap. 

„Aceasta vacanta este o oportunitate de a evada, de a ma retrage, de a schimba anturajul si imprejurimile, de a pune pe pauza tot ce ma sperie. Aici eu imi acord timp mie si pot sa ma aud, sa-mi aud gandurile”, a scris Regina. 

Regina Todorenko, in varsta de 31 de ani, se afla acum in ultimile luni de sarcina. Ea a facut aluzie la faptul ca intentioneaza sa nasca chiar acolo, pe insula. Dupa cum a remarcat prezentatoarea, acesta este locul perfect pentru a aduce pe lume un omulet. 

Ksenia Sobchak castiga de 20 de ori mai multi bani decat sotul ei! Afla ce venituri au cele mai bogate personalitati de cultura din Rusia

Rudele si prietenii lui Todorenko se afla la Odessa inca de la inceputul razboiului, fapt despre care insasi prezentatoarea a vorbit pe pagina sa de Instagram. Cu toate acestea, pana in prezent, ea nu a indraznit sa isi expuna parerea. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie