07.06.2022
„Copilul meu creste prea repede”! Cardi B a publicat in mediul online o fotografii emotionante cu fiul ei - FOTO

Cardi B a distribuit fotografii cu fiul ei mic pe nume Wave. Copilul are deja 9 luni. „9 luni fericite, Wave. Copilul meu creste prea repede”, a scris cantareata in descrierea imaginilor.

Chiar daca are abia 9 luni, micutul deja adopta un stil festimentar asemanator celui abordat de tatal si mama sa. In fotografii Wave seamana cu un adevarat rapper. Poarta un lant la gat si are cerei in urechi.

In luna septembrie a anul trecut, Cardi B a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta mai are o fica pe nume Kulture.

Afla cu cat au fost platiti actorii din renumitul serial „Stranger Things” pentru fiecare episod. Cat lua protagonista Millie Bobby Brown in primul sezon

Anterior Wave a pozat deja pentru revista Essence. Pe coperta revistei sunt prezenti toti membrii familiei: Cardi B, Offset, fiica lor de doi ani, fiul si cei trei copii ai lui Offset din relatii anterioare: Jordan, Cody si Kaliya Marie. 

Cardi B este o cantareata, dansatoare si actrita americana de muzica rap, trap si hip hop. Ea a debutat in anul 2017 cu piesa „Bodak Yellow”. 

Au trecut 6 ani de la logodna lor! Vezi momentul emotionant in care Anatol Durbala a cerut-o in casatorie pe Olesea Svecla - VIDEO

Articole din aceeasi categorie