30.03.2024
Porter Balland, un maestru în săritul corzii, a ridicat pulicul în picioare la „Românii au Talent” - VIDEO

La vârsta de 8 ani, Porter Balland a fost inspirat de fratele său mai mare care participa la o activitate extrașcolară unde copiii învățau să sară coarda. Înflăcărat de entuziasm, Porter a investit 5 dolari pentru a-și cumpăra propria coardă de la fratele său.

A urmat o perioadă de aproximativ 2 ani în care Porter a exersat singur, în casă și pe aleea din curte. În cele din urmă, a decis să participe la cursuri pentru a-și perfecționa abilitățile.

O poveste impresionantă despre pasiune și determinare! Moldoveanca Xenia Balteanco a cucerit juriul de la „Romanii au Talent” cu miscarile ei - VIDEO

Efortul său a fost răsplătit în 2018, când a câștigat primul său titlu mondial. Succesul a continuat și în 2019, când a obținut un alt titlu mondial. După aceste realizări, Porter Balland a plecat în Ungaria pentru 2 ani, participând la o activitate organizată de biserica sa.

Deși în această perioadă nu a avut ocazia să exerseze foarte mult, s-a întors acasă mai puternic ca niciodată. A demonstrat acest lucru câștigând locul 1 în SUA la 6 competiții diferite.

Jáde Köver a ridicat publicul de la „Românii au Talent” în picioare după momentul fantastic de dans contemporan - VIDEO

„Dacă ai fi trăit atunci când eram noi mai mici, erai un zeu. Și acum ești, dar atunci...Erai, practic, prietenul tuturor fetelor de pe stradă”, a spus Dragoș Bucur.

Articole din aceeasi categorie