30.03.2024
Jáde Köver a ridicat publicul de la „Românii au Talent” în picioare după momentul fantastic de dans contemporan - VIDEO

Jáde Köver a început să facă balet la vârsta de doar 3 ani, iar un an mai târziu a intrat într-o grupă de gimnastică ritmică, cunoscută și sub numele de showdance, marcând începutul unei călătorii extraordinare în lumea dansului.

​Părinții lui Jáde au avut un rol semnificativ în dezvoltarea ei artistică. Mama sa, un designer industrial talentat, își dedică timpul liber pentru a crea costumele spectaculoase ale lui Jáde. Tatăl ei, un sculptor recunoscut, a fost, de asemenea, o sursă de inspirație pentru ea.

Pe lângă dans, Jáde este pasionată și de desen, o altă formă de exprimare artistică care îi permite să-și exploreze și să-și exprime creativitatea. Participă, în principal, la concursuri internaționale, unde își etalează abilitățile și pasiunea pentru dans.

În era digitală, Jáde își extinde prezența și pe platformele de social media. Creează și publică conținut pe YouTube, unde fanii pot urmări filmulețe cu ea făcând gimnastică, dansând și realizând improvizații.

Adrian Bradu, elevul de 14 ani din Republica Moldova care cântă la acordeon, moment unic pe scena „Românii au talent”: „A fost totul atât de natural” - VIDEO

Jáde mărturisește că a ales să participle la Românii au talent deoarece i s-a spus adesea că este născută pentru scenă. Când vede pe cineva care cântă pe stradă, Jáde se oprește și dansează, creând coregrafii improvizate. Dacă nu este nimeni care să cânte, își pune propria muzică de pe un difuzor și își lasă corpul să se miște în ritmul muzicii.

O poveste impresionantă despre pasiune și determinare! Moldoveanca Xenia Balteanco a cucerit juriul de la „Romanii au Talent” cu miscarile ei - VIDEO

Jáde demonstrează că arta și talentul pot fi împletite în moduri uimitoare, iar prin dans îi inspiră pe toți cei care o urmăresc.

„Vei convinge mai ușor dacă vei merge pe un dans mai aproape de vârsta ta de copil, dar asta este o părere personală care nu are nicio legătură cu valoarea momentului tău”, a spus Dragoș Bucur.

„Eu cred că ai și improvizat astăzi. Mi se pare că ai trăit momentul, deci faci și ceea ce simți”, a spus Bobonete.

Articole din aceeasi categorie