06.12.2023
Port Mall da start Campaniei „Cel mai mare Secret Santa vine in Port Mall”! Cum poti castiga unul dintre cele 10 mii de cadouri de la brandurile preferate - VIDEO

Magia sarbatorilor de iarna se simte pe deplin in cel mai mare Mall din tara, care deja a pregatit calendarul cu evenimente pentru luna decembrie. Ieri seara, pe scena de acolo a urcat Satoshi. Cum a fost atmosfera, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Ma aflu la cel mai mare Mall din tara, care a pregatit cel mai mare Event Calendar pentru luna decembrie. In cateva minute urmeaza sa urce pe scena Satoshi. Se pare ca artistul este indragit de public asa cum la parter s-a adunat foarte multa lume”, a mentionat reporterul PRO TV, Iulia Deliu.

„Pop Symphonic” - la cea de-a 9-a editie! Afla de la dirijorul, Andriano Marian, detalii despre marele eveniment - VIDEO

In ultima luna din an, la Port Mall vor avea loc concertele unor artisti precum: Maria Iliuta, Plaiesii, dar si multi altii.

Toate aceste evenimente fac parte din cadrul campaniei - „Cel mai mare Secret Santa”. Mihai Ungureanu a pregatit deja un cadou si a venit la posta Secret Santa.

„Buna seara. Este un eveniment foarte fain. Conditiile sunt foarte simple. Trebuie sa procurati un cadou de cel putin 200 de lei de la magazinele Port Mall si sa-l aduceti pana la data de 18 decembrie. Pe data de 19 veniti si participati la tombola si puteti castiga cadourile din spate si anume un: Iphone 15, Dyson, Playstation 5”, a spus dansatorul Mihai Ungureanu.

O mama si-a retras fiica de 12 ani de la scoala ca sa o faca influencer: „TikTok necesita mult timp”

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie