06.12.2023
„Pop Symphonic” - la cea de-a 9-a editie! Afla de la dirijorul, Andriano Marian, detalii despre marele eveniment - VIDEO

Ajunul Craciunului ne aduce traditionalul Pop Symphonic. Un concert care se muta in alta parte anul acesta. Ce ne pregatesc organizatorii, afla in continuare de la dirijorul Andriano Marian, care a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebat ce mai face, Andriano a raspuns: „Bine, bine. Munca nu se termina, dar asta cred ca este o chestie buna”.

Dianna Rotaru - prima imagine alaturi de fiica ei: „Suntem o inima pentru totdeauna” - VIDEO

In acest an, traditionalul concert „Pop Symphonic” este la editia a 9-a si si-a schimbat locatia. „Am zis ca ar trebui sa fie intr-o alta atmosfera daca tot avem Arena. Nu ca nu ne place Palatul National, dar de multe ori cand facem niste piese mai dinamice simt ca scaunele ii cheama prea mult. Cred ca Arena este mai potrivita, noi am avut mai multe concerte acolo si este o atmosfera interesanta”, a explicat dirijorul.

„O sa fie foarte dansant totul. Cam toate piesele sunt foarte cunoscute. N-o sa facem experimente cu piese care le stiu doar 5% din public. O sa fie o a doua colaborare cu Natalia Barbu. Mi-am dorit ceva solisti cu care nu am colaborat demult”, a mentionat Andriano Marian.

Printre artistii care vor evolua pe scena in cadrul evenimentului „Pop Symphonic” se numara si Satoshi. „E cumva un castig reciproc pentru ca el are un public care nu vine la concerte de genul care noi le facem si viceversa”, a spus invitatul.

Sfantul Nicolae - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc ziua onomastica - FOTO

„Miza este foarte mare pe capul meu si stiu ca trebuie sa impulsionez si orchestra si sa dau energie la public, dar vine natural. Repertoriul conteaza foarte mult, extrem de mult. Pana la urma cel mai bun juriu este publicul”, a mai povestit dirijorul.

1 decembrie este e o zi speciala pentru Andriano, deoarece mama acestuia isi sarbatoreste ziua de nastere. Intrebat ce a facut in acea zi, invitatul a raspuns: „Am  mers intr-un local. Foarte linistit, fara mari tantamuri”.

Articole din aceeasi categorie