06.12.2023
O mama si-a retras fiica de 12 ani de la scoala ca sa o faca influencer: „TikTok necesita mult timp”

Kat Clark (37 de ani) este o mama extrem de populara in Australia, cu milioane de admiratori pe retelele sociale. Recent, femeia a dezvaluit ca si-a retras fiica cea mica din sistemul de invatamant clasic pentru a o ajuta sa-si construiasca o cariera ca influencer.

O mama de 37 de ani din Australia a decis ca fiicei sale ii va fi mai bine in mediul online decat in banca de la scoala si a retras-o din sistem.

Kat Clark, care este influencer full-time, spune ca fiica ei cea mica, Deja, are mai multe sanse de reusita in acest domeniu decat ar putea visa in sistemul clasic de invatamant.

Dianna Rotaru - prima imagine alaturi de fiica ei: „Suntem o inima pentru totdeauna” - VIDEO

„Scoala traditionala a functionat in ciclul primar, pentru ca eu aveam un job intr-o corporatie. De cand am imbratisat aceasta noua cariera, am parte de multe calatorii. Zbor des la Sydney”, a spus Kat Clark in podcastul Basically Besties. Femeia a ales aceasta viata si pentru fiica ei cea mica, pe care o va ajuta sa-si castige banii din crearea de continut online.

„Credem ca este cel mai bine pentru ea, doar pentru ca nu vrem ca ea sa rateze aceste oportunitati. TikTok necesita mult timp. Este ceea ce functioneaza pentru familia noastra”, s-a confesat femeia, care a apelat la homeschooling (scoala de acasa) pentru fata ei.

Fiica cea mare a lui Kat, Latisha, are 20 de ani. Ea a terminat scoala in regim clasic si a urmat Dreptul. A renuntat dupa doar sase luni, pentru a se dedica crearii unui podcast.

„In ceea ce o priveste pe Deja, daca ar fi vrut sa fie medic sau avocat – am fi incurajat-o sa-si urmeze acele visuri. Dar in prezent, acestea nu sunt obiectivele ei. Suntem dispusi sa lucram cu ea orice s-ar intampla”, a mai spus femeia.

Kat Clark are peste 5,2 milioane de admiratori pe TikTok si, in 2022, a castigat premiul Creatorul de continut al anului.

Cum a ajuns o tanara sa invinga anorexia. Transformarea ei este cu totul spectaculoasa - FOTO

Articole din aceeasi categorie