27.03.2024
Pofta de dulce! De ce apare, dar si cum poti scapa de ea, iti explica nutritionista Corina Dascalu - VIDEO

Suntem in Postul Pastelui. Despre cum facem ca el sa fie si o perioada in care mancam sanatos si gustos, afla de la Corina Dascalu, nutritionista care a fost invitata recent in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata daca putem opta in perioada postului pentru deserturile vegane, nutritionista a raspuns: „Da, doar ca nu in fiecare zi. Acolo oricum sunt si calorii destul de multe, fructe uscate, nuci. Daca tot v-ati propus ca in aceasta perioada sa mai si slabiti un pic, atunci ar fi bine sa nu. Dar daca totusi mergeti la sport de 3 ori pe saptamana si stiti ca toata ziua sunteti in miscare, poftim. De ce nu”.

Totodata, Corina Dascalu a mentionat faptul ca lupta cu dulcele este intr-o stransa legatura emotionala cu iubirea. „Nu te iubesti suficient sau cauti sa fii iubit. Nu ai grija tu de tine. Ai grija de toata lumea si de tine nu ai grija, stii? E o legatura directa cu iubirea”, a mentionat Corina Dascalu.

Are trei ani, poarta mai mereu vioara cu el si are un idol... maestrul Nicolae Botgros: „O sa-mi iau o vioara mare ca la Botgros si o sa cant si...”- VIDEO

In perioada postului trebuie de renuntat la produsele de origine animala. De asemenea, nu trebuie sa uitam in tot acest timp de hidratare, ea fiind un aspect esential.

Ce face fosta calugarita la 10 ani de cand a castigat Vocea Italiei! Arata complet diferit, are tatuaj si vorbeste despre viata amoroasa - FOTO

„Spunem „Nu” produselor de origine animala. Asta cumva ne cere si religia. Un „Da” este hidratarea. Apa este extrem de importanta. Cand vrei dulce, bea apa. De cele mai multe ori organismul ne cere apa, nu mancare. Un lucru pe care va recomand sa nu-l faceti este sa nu va certati, sa nu urati, sa nu barfiti. Incercati sa aveti grija si de partea emotionala pentru ca, curatarea asta fizica, daca este insotita si de o curatare emotionala atunci e mai bine zic eu, e mai frumos”, a notat nutritionista.

Articole din aceeasi categorie