07.04.2022
Prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina a recunoscut ce mesaje a primit din partea vedetelor din Rusia referitor la razboiul din Ucraina: „Motivul principal pentru care noi vorbim despre asta este faptul ca...”

Inca din prima zi a razboiului din Ucraina, vedetele ucrainene au indemnat artistii din Rusia sa spuna tuturor adevarul despre tot ce se intampla. 

Masha Efrosinina se numara printre acele vedete ucrainene care au indemnat in mod repetat artisti si bloggeri rusi, rugandu-i pe toti sa nu taca. 

Dupa cum a recunoscut prezentatoarea TV intr-un interviu la Radio NV, unii i-au raspuns de ce ei nu pot posta nimic despre razboi pe retelele lor de socializare. Motivul principal este frica de a merge impotriva lui Vladimir Putin. 

Dupa ce razboiul i-a luat cea mai draga fiinta, pe mama sa, prezentatorul Andrei Bednyakov se confrunta cu mesaje rautacioase din partea rusilor: „Ei bine, Andryusha, Dumnezeu te-a pedepsit” - FOTO

„Mi-au scris mai multi vloggeri cunoscuti, atat de faimosi, cu atatea milioane de abonati, care sunt foarte populari in randului unui public tanar. Ei au scris ceva de genul: „Masha, chiar crezi ca daca noi vom iesi in strada, ceva se va schimba? Chiar nu intelegi ca noi suntem condusi de un marasmatic? Pur si simplu ne va ucide pe toti”,a spus Masha in interviu. 

Kalush Orchestra, trupa care reprezinta Ucraina la Eurovision 2022, apel pentru pace. Baietii s-au rugat in Israel, la Zidul Plangerii: „Mesajul nostru este urmatorul...” - FOTO/VIDEO

Recent, Masha Efrosinina a inregistrat un mesaj video dedicat lui Nikolai Baskov care a sprijinit anterior autoritatile Rusiei. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie