07.04.2022
Dupa ce razboiul i-a luat cea mai draga fiinta, pe mama sa, prezentatorul Andrei Bednyakov se confrunta cu mesaje rautacioase din partea rusilor: „Ei bine, Andryusha, Dumnezeu te-a pedepsit” - FOTO

Prezentatorul ucrainean si bloggerul Andrei Bednyakov, in varsta de 35 de ani, a distribuit o postare pe pagina sa de Instagram, in care a anuntat ca mama lui a murit din cauza stresului provocat de exploziile si impuscaturile pe care le auzea constant. 

Astazi, acesta a publicat mai multe reactii si comentarii care vin de la internautii rusi la aflarea acestei vesti.

„-Tocmai am deschis sectiunea comentariilor. Vreau sa fie construit un zid ca sa nu-i cunosc si sa nu vad toti acesti oameni. Cate minte trebuie sa ai sa scrii asa ceva? Dati-mi va rog un raspuns.” a intrebat prezentatorul.

Si-a tinut sarcina in secret si a facut marele anunt! Daniela Burlaca a nascut o fetita: „Adevarata Buna Vestire, este doar in noi, la fel ca si fericirea”. Vezi primele imagini cu micuta

Iata cateva dintre comentariile rautacioase pe care le-a citit prezentatorul: „Ei bine, Andryusha, Dumnezeu te-a pedepsit/ Raspunsul la prima intrebare pe care ai pus-o - mama era in coma, asa ca nu a luat legatura cu tine, iar sora nu a vrut sa te faca trist. Ce boala a avut mama? De ce este Rusia aici vinovata nu inteleg? ”,a intrebat abonatul.

Diminetile sunt mai dulci, iar noptile mai albe! Primul si cel mai induiosator interviu al Cristinei Gonta dupa ce a devenit mamica: „Cand m-a privit pentru prima data am simtit o noua forma de iubire, una atat de pura, ceva ce nu am mai trait vreodata.”

Pe 6 aprilie 2022, mama prezentatorului Andrei Bednykov s-a stans din viata. Acesta a anuntat vestea tragica pe paginile sale de socializare unde a scris: „Mama a plecat. E greu sa scriu, dar o voi face. In timpul razboiului, am vorbit de doua ori cu sora mea... Cand in sfarsit au reusit sa plece, m-au sunat rudele. Am fost incantat. Dar apoi sora mea a sunat si a spus ca mama mea a fost in coma mult timp. De la inceputul razboiului, mama se imbolnavea cu fiecare explozie pe care o auzea. Mama era bolnava, dar ea avea sa mai traiasca! Rusii sunt mai rai decat cea mai teribila boala. Mai rai decat cancerul si Alzheimer-ul.", a scris Bednyakov, insotind postarea cu o fotografie a mamei sale. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie