27.06.2022
Piesele lui Carla's Dreams - la un pas de a fi interzise la TV si la radio! Vezi cu ce probleme s-a confruntat trupa si de ce au fost reclamati la CNA: „Dosarele au nimerit la un om destept..” - VIDEO

Baietii de la Carla's Dreams fac senzatie oriunde merg, iar fiecare piesa a lor este un succes veritabil. Chiar si asa, problemele cauzate de unele dintre piese au fost mai greu de solutionat. 

De mai bine de 10 ani, trupa Carla's Dreams este una dintre cele mai indragite atat de publicul de la noi, cat si de cel de peste Prut. 

Johy Davis vine cu surprize pentru fanii sai! Vezi ce a publicat artistul pe pagina sa de Instagram: „In curand...”- FOTO

Proiectul muzical inedit a luat nastere in 2012, in Republica Moldova. De atunci, baietii s-au bucurat de un real succes, insa s-au confruntat si cu mai multe probleme. 

Intr-un interviu, solistul trupei a recunoscut ca multe dintre piesele lor au fost reclamate la CNA.

Cu siguranta asa suna vara! Iuliana Beregoi si-a surprins fanii cu o noua melodie: „A iesit o bomba...” - FOTO/VIDEO

„Va rog frumos, dati-ne in judecata, pentru ca data trecuta dosarele voastre au nimerit la un om destept de la CNA. Au dat in judecata „P.O.H.U.I”. Iti spun un secretut. Au dat in judecata trei piese. 

Am vrut atat de tare sa se nimereasca la cineva, care pur si simplu sa cenzureze piesa. O, doamne. Era superb daca se intampla asta. Iti dai seama: «Basarabean, cenzurat in Bucuresti de CNA».

„Eroina”, „Acele”, la toate le-au gasit cate ceva. E o asociatie care nu munceste. Iti imaginezi cum ar fi fost sa fie piesele mele cenzurate pe radio si TV? Au nimerit la cineva destept care a zis: «baieti, cititi legea». Si nu a reusit, dar asa de tare mi-as fi dorit… Tu-ti imaginezi sa cenzureze Eroina pe TV si radio statul roman”, a spus Carla's Dreams, in podcastul „Fain & Simplu”.


 Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie