27.06.2022
Johy Davis vine cu surprize pentru fanii sai! Vezi ce a publicat artistul pe pagina sa de Instagram: „In curand...”- FOTO

Interpretul din Republica Moldova, Johy Davis, in varsta de 25 de ani, a venit cu un anunt pentru toti fanii sai, pe pagina sa de Instagram. 

La sfarsitul anului 2021, Johy fiind intr-o stare psihologica mai rea, a spus ca nu se va mai ocupa de muzica si vrea sa lase totul, insa dupa ceva timp, tanarul a lansat o melodie care se numeste „Karma”. Acum, recent, Johy a venit cu noi surprize pentru publicul sau. 

Johy Davis a publicat doua imagini, unde putem clar vedea ca se afla intr-un studiou muzical. Interpretul a anuntat ca in curand va lansa o noua melodie. „Johy Davis - Without you! In curand!”, a scris tanarul langa fotografiile postate. 

Cu siguranta asa suna vara! Iuliana Beregoi si-a surprins fanii cu o noua melodie: „A iesit o bomba...” - FOTO/VIDEO

Si asta nu este tot. Johy a publicat si cateva imagini unde apare alaturi de Ginia, o tanara interpreta din Republica Moldova. 

Putem sa ne astepam la un duet dintre artisti? Ramane de vazut.

„O melodie care iti ajunge la suflet!” Mariana Mihaila a lansat videoclipul oficial pentru piesa „Ruga pentru Pace” - VIDEO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie