27.06.2022
Cu siguranta asa suna vara! Iuliana Beregoi si-a surprins fanii cu o noua melodie: „A iesit o bomba...” - FOTO/VIDEO

Tanara interpreta Iuliana Beregoi, cunoscuta atat in Republica Moldova cat si in Romania, a lansat o noua compozitie. Este vorba despre o piesa, care se numeste „Vara” si este foarte energica si colorata. Artista in varsta de 17 ani a realizat si un videoclip oficial pentru melodia sa. 

„Dragii mei, cei care inca nu au ascultat noua mea piesa, intrati pe canalul meu de Youtube si ascultati-o. A iesit o bomba”, a spus recent artista, pe pagina sa de Instagram. 

„O melodie care iti ajunge la suflet!” Mariana Mihaila a lansat videoclipul oficial pentru piesa „Ruga pentru Pace” - VIDEO

In videoclipul sau, Iuliana a aparut in mai multe tinute, printre care un costum de baie, din doua piese, de culoarea neagra si un costum, format dintr-un top si o fusta, de culoarea galbena. 

„Vara asta esti al meu, sunt a ta. Si ne topim ca inghetata, vara. Mi-am aruncat si hainele, bratara. Nu iti face griji, m-ambrac cu tine pana vine seara”,  astfel suna refrenul melodiei. 

In videoclip a participat si Mihai Ungureanu, care a jucat rolul lui Hugo in serialul „Lara”, protagonista caruia este Iuliana Beregoi. 

„Totul incepe de la tine” - este lectia pe care a invatat-o de-a lungul timpului Olia Tira! Afla cum se simte interpreta dupa ce s-a mutat in Cipru, dar si cat de mult a evoluat spiritual: „Dumnezeu intotdeauna ma trage din zonele periculoase..” - VIDEO

In doar 19 ore, Iuliana a acumulat peste 45 de mii de vizualizari pe Youtube si peste 600 de comentarii pozitive. 

„Sigur e cea mai minunata melodie de vara!”, „Felicitari pentru o piesa superba!”, „O melodie plina de veselie, care emana un vibe misto raaau”, „Felicitari echipei Mixton Music ati facut atatea melodi frumoase si minunate incat sa ne placa”, „Sunt sigura ca va fii cea mai tare melodie de vara”, „cea mai faina piesa de vara din lume! O ador!”, „Melodia acestei veri”, „Te felicit pentru piesa aceasta bomba!”, au scris fanii Iulianei Beregoi pe canalul sau de Youtube. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie