14.10.2022
Pierce Brosnan nu isi poate tine mainile departe de sotia sa, Keely Shaye Smith. Cum s-au afisat cei doi

Pierce Brosnan e la fel de atras de sotia sa, Keely Shaye Smith, ca in tinerete. Cei doi nu au facut economie de gesturi tandre, miercuri, la premiera din New York a noului sau film cu supereroi, Black Adam.

 

Actorul de 69 de ani nu si-a putut tine mainile departe de jurnalista de 59 de ani pe covorul rosu. Amorezii sunt casatoriti de 21 de ani, dar cuvantul monotonie nu exista in relatia lor.  

Serj Kuzenkoff - momente de sinceritate! Afla care este cel mai mare viciu al interpretului: „Daca vrei tare, dar este interzis, atunci se poate” - VIDEO

Pierce apare in Black Adam in rolul lui Kent Nelson si joaca alaturi de Dwayne „The Rock” Johnson.

Actorul irlandez a fost extrem de elegant la premiera. Brosnan a purtat un sacou din catifea albastra, pantaloni negri si pantofi din piele lacuita.

Starul din filmul Mamma Mia si-a completat tinuta cu un ceas de mana de lux. Nici Keely nu s-a lasat mai prejos. Ea a ales sa poarte la eveniment o rochie neagra cu paiete, care ii punea in evidenta picioarele, si un sacou negru.

„Ca sa fiu eu activa pe retele ar trebui altcineva sa se ocupe de ele”! Afla de ce interpreta Georgeta Voinovan nu isi petrece timpul pe social media - VIDEO

Pierce a intrerupt pentru un moment manifestarile afectuoase cu sotia sa pentru a-l ajunge din urma pe colegul sau de platou, Dwayne Johnson, care era de neratat intr-un costum rosu.

Cei doi prieteni s-au imbratisat pe covorul rosu. 

Articole din aceeasi categorie