24.01.2022
Petru Chicu - „perchezitionat” de Diana Rotaru: „Dragii nostri hateri, criticati-ne, dati-ne mesaje cat mai negative pentru ca noi de la asta primim placere.” - VIDEO

Petru Chicu a fost luat prin surprindere de catre Diana Rotaru, care a mers direct la el in cabinet. 

Aceasta a mers la el cu scopul de a-l perchezitiona. „N-am nimic aici, nici cu ce sa gatesc, nici cu ce sa ucid, nici macar un pahar de apa nu am.” a spus Petru.

Bucatarul a povestit ca cu 8 ani in urma a deschis pentru prima data usile restaurantului sau, lucru de care este foarte mandru. „A fost primul restaurant deschis de catre un bucatar in Republica Moldova. Pentru mine a fost o emotie foarte mare, bineinteles.” 

Acesta a afirmat ca de-a lungul timpului a realizat mai multe bucate de exceptie, insa cea care o considera cea mai buna este dupa o reteta secreta regala. 

Canta muzica populara si este pasionat de IT! Vitalie Dani - despre hobby-uri si planuri de viitor: „Muzica populara este in sangele nostru si de ce sa n-o cantam” - VIDEO

Despre bucatele nereusite acesta insa nu poate sa spuna prea mule. „Poate si am realizat o mancare mai putin primita, dar fiecare critica poate fi constructiva.”  spune el. 

Acesta a afirmat ca de multe ori chiar ii place sa discute cu haterii sai si sa le raspunda daca ei au o parere reala 80%. 

„Dragii nostri hateri, criticati-ne, dati-ne mesaje cat mai negative pentru ca noi de la asta primim placere.”  a afirmat Diana Rotaru pe final de interviu. 

Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Articole din aceeasi categorie