19.03.2024
Petreci mult timp pe retelele de socializare si ti-ai dori sa creezi continut de calitate? Elena Bargan te ajuta cu idei si sfaturi utile - VIDEO

Ai nevoie doar de cateva instrumente de baza. Care sunt acestea, dar si cum poti creste vizualizarile pe pagina ta, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Creatoarea de continut, Elena Bargan a povestit cum a inceput totul: „Sunt creator de continut de mai bine de 5 ani, insa cu experienta mai vasta de un an de zile, de cand am inceput sa fiu mai vizibila si mai populara pe Instagram. Pasiunea mea a inceput in 2018 cand urmaream o bloggerita din Rusia si imi placea foarte mult ce facea ea. Eu imi doream sa fac unele videoclipuri amuzante, insa nu stiam cum sa filmez, cu ce sa incep si pe atunci nu erau atat de multe aplicatii, nu erau atat de multi creatori de continut, iar treptat am mers inainte”.

Daca vrei sa creezi continut de calitate, este important sa intelegi ce fel de continut vrea publicul vostru sa consume.

„Nu realizez pana la urma pasul pe care l-am facut”! Corina Guzun – campioana care nu sta pe loc - VIDEO

„Ma axez pe partea de lifestyle, pentru ca sunt mamica si cumva merg pe ideea de real life. Arat viata reala, asa cum este ea, da, mai punem cate un filtru, dar foarte putin. Reelsurile sunt un nou format de video, care pot fi facute exact de pe platforma de Instagram sau le putem edita in aplicatie si dupa care le postam. Ele genereaza foarte mult flux organic, persoanele care nu ne cunosc din absolut alte locuri, insa ca un reels sa fie in recomandari trebuie sa fie distribuit si trebuie sa trezeasca acea emotie ca omul sa vrea sa-l distribuie. Trebuie sa fim sinceri cu publicul care ne urmareste si ei o sa ne fie fideli. Eu dupa cinci ani pot iesi liber sa ma filmez in orice loc, insa nu toti pot asta, din aceasta cauza trebuie sa te debarasezi si sa uiti de tot”, a mai adaugat Elena Bargan.

Iar pentru a obtine increderea si fidelitatea urmaritorilor, Elena sustine ca este necesar sa fii cat mai autentic.

Postul Pastelui! Cum sa slabesti fara sa iti pui in pericol sanatatea. Corina Dascalu, nutritionista: „Apelam la cat mai multe...” - VIDEO

„Sa scoatem mastile noastre ca oameni, pentru ca noi incercam sa parem ceea ce nu suntem, anume cand vrei sa pari cineva, acest lucru respinge oamenii. Sau un alt motiv este cand noi vrem sa aratam prea mult ca avem, iar altii nu au, prin asta putem sa motivam pe unii, dar pe altii sa-i intimidam”, a concluzionat creatoarea de continut.

Articole din aceeasi categorie