22.06.2022
Pete Davidson nu este gelos? Kim Kardashian a petrecut timpul cu Kanye West de Ziua Tatalui. Ce declaritii a facut vedeta despre fostul ei sot

Kim Kardashian si Kanye West s-au despartit acum un an. Dupa divort cei doi s-au certat constant si mai mult decat atat, rapper-ul chiar l-a amenintat public pe noul ales al fostei sale sotii.

Cu toate acestea, se pare ca acum Kim si Kanye chiar se inteleg bine. La emisiunea „Today”, Kardashian a povestit cum ea si rapperul au sarbatorit Ziua Tatalui.

 „Copiii au petrecut toata ziua cu el si apoi am avut o cina mare de Ziua Tatalui”, a spus vedeta in cadrul emisiunii. Ea a mai mentionat ca in aceasta zi a vrut sa-si exprime respectul fata de oamenii care au crescut-o si acum se ocupa de educarea copiilor ei.

 De asemenea, zilele trecute, Kim si Kanye au aparut pentru prima data dupa mult timp impreuna la meciul de baschet al fiicei lor mai mari, North.

Este sau nu Diana Rimis ruda cu Irina Rimes? Vezi cum a raspuns bloggerita la aceasta intrebare: „Am luat familia sotului si...” - VIDEO

Kim Kardashian este antreprenor, fotomodel si vedeta de televiziune din Statele Unite. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian.

Sarbatoare in familia Gloriei Gorceag! Fiul ei mai mic a implinit un anisor. Ce mesaj i-a transmis interpreta lui Oliver: „Sa cresti mare, iubire” - FOTO

Kanye West este un rapper, singer, songwriter, producator muzical, compozitor de muzica, creator de moda si antreprenor american. Crescut in Chicago, West a devenit cunoscut ca producator la Roc-A-Fella Records la inceputul anilor 2000. A compus mai multe hit-uri pentru artisti ca: Jay Z si Alicia Keys.

Articole din aceeasi categorie