22.06.2022
Sarbatoare in familia Gloriei Gorceag! Fiul ei mai mic a implinit un anisor. Ce mesaj i-a transmis interpreta lui Oliver: „Sa cresti mare, iubire” - FOTO

Acum un an, Gloria Gorceag a devenit mama pentru a doua oara. Artista a adus pe lume un baietel pe nume Oliver.

Cu ocazia aniversarii primului anisor din viata sa, interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj de felicitare pentru sarbatorit.

„Azi iubirea noastra mica face un an. Oliver e un curcubeu, un soare, e cea mai dulce dulceata. Mami, tati, Leo, bunicile, noi toti ne topim dupa tine. Sa cresti mare, iubire.”, a scris Gloria.

De asemenea ea a postat si cateva fotografii facute special pentru aceasta zi importanta din viata lui Oliver. Micutul a fost suprins de aparatul de fotografiat mancand din torta aniversara.

A venit cu o lansare de zile mari! Cristy Rouge si-a prezentat noua compozitie si care, dupa spusele ei, a fost ca in vremurile cele bune: „Chiar mi-a fost dor sa ii vad pe toti in realitate, sa vorbim, sa cantam live” - VIDEO

Si internautii au decis sa-l felicite pe micutul sarbatorit si sa-i doreasca multa sanatate si copilarie frumoasa. „La multi ani fericiti copil frumos. Sa ai o copilarie minunata.”, „Felicitari, copil minune! Sanatate, bucurii si o copilarie cat mai colorata!”, „Multi ani fericiti.”

Fascinant! Olesea Rascu a surprins un moment de zile mari si l-a postat pe TikTok! Vezi cum apare interpreta in video-ul care a acumulat aproape 60.000 de vizualizari in mai putin de o zi - VIDEO

Gloria Gorgeac si Vitalie Catana s-au casatorit in luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit parintii lui Leo un an mai tarziu, iar in anul 2021 au adus pe lume si cel de al doilea copilas pe nume Oliver.

Articole din aceeasi categorie