18.02.2020
Peste 1 milion de dolari - adunati pentru Robert. Mama baietelului, Irina Grabazei: „Suma aceasta incredibil de mare nu mai este atat de inspaimantatoare, pentru ca, din putinul vostru, ati dat putin pentru a face parte dintr-o minune.”
Micutul Robert Grabazei si familia lui trec printr-o perioada foarte grea, dar oamenii cu inima mare ii conving pe zi ce trece ca minunile se intampla.
Baietelul diagnosticat cu amiotrofie spinala are o sansa la viata, dar care costa inspaimantator de mult – 2 100 000 de dolari. Astazi mamica sa, Irina, a anuntat pe contul sau de Facebook ca pana in momentul de fata s-a reusit adunarea a 48,15 % din totalul necesar, ceea ce inseamna 1011238 de dolari.

Citeste si: Ministerul Sanatatii ar putea acoperi pana la 25% din costul tratamentului micutului Robert, care sufera de amiotrofie spinala. Irina Grabazei: „Grupul de lucru a analizat cazul nostru si asteptam cat de curand un raspuns.”
Pana la intreaga suma a mai ramas jumatate de drum, iar Robert are nevoie si de ajutorul tau pentru a reusi sa-l parcurga. 

„Au trecut 2 luni de la scrisoarea deschisa pe care am impartasit-o lumii si cu o naivitate debordanta am pornit la drum nestiind unde o sa ajungem, cati oameni vor vrea sa ii cunoasca povestea lui Robert si cati vor vrea sa se implice. Ne-a fost si ne este foarte greu sa cerem o suma atat de mare, o suma care poate face minuni pentru multi, dar nu as fi putut sa traiesc daca nu mi-as fi legat ochii si as fi incercat orice pentru a-mi salva copilul. Voi ne-ati demonstrat ca nu suntem singuri, iar suma aceasta incredibil de mare nu mai este atat de inspaimantatoare, pentru ca, din putinul vostru, ati dat putin pentru a face parte dintr-o minune.
Am asteptat acest prag de un milion cu sufletul la gura pentru ca multi ne-au spus ca nu vom reusi. Daca la inceput spuneam ca 2.1 milioane de oameni ar dona un dolar, i-am putea administra lui Robert tratamentul salvator. Aceasta matematica a minunii este acum mai simpla! Ce inseamna 1 sau 2 dolari pentru un om? Daca 1.088.762 de oameni ar dona 1 dolar sau 544.381 cate 2 dolari, am face din imposibil - posibil!
Citeste si: Sansa la viata a micutului Robert costa peste 2 milioane de dolari. Mama copilului, Irina Grabazei: „Acum 5 ani parintii cu copii dignosticati cu aceasta boala erau trimisi acasa, sa se bucure de ultimele zile pe care le mai au.”
O zi pentru fiecare din noi este trecatoare, dar pentru Robert inseamna inca o zi de lupta, inca o zi in care pierde cate putin din sansa de a duce o viata normala. Plang de fericire de fiecare data cand vad cazurile copiilor din alte tari care au reusit sa stranga banii si sa le fie administrat tratamentul. Nu imi doresc nimic mai mult, vreau ca el sa fie bine, pentru ca la doar 4 luni a cunoscut deja prea multa durere, iar eu nu ii doresc niciunei mame sa simta ce simt eu cand il vad cum lupta pentru viata lui. Va multumesc din inima pentru tot si sper din suflet ca veti fi aici pana la capat, #ingeriiluirobert!”, a scris fotografa.
Daca si tu iti doresti sa-l ajuti pe micutul Robert sa traiasca, doneaza!
https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert
Paypal: irina.grabazei@gmail.com
Revolut: +40751640814
Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei
Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260
Nume: Grabazei Irina
Nr card: 4356960063220989
Pentru abonatii din R. Moldova:
expediati un sms cu numarul 590 la:
2910 (abonatii Unite, Moldcell), 1 sms - 45 MDL
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie