22.07.2023
Pepe, imagine de colectie cu familia lui. Artistul a implinit 44 de ani: „Ma simt extraordinar” - FOTO

Cu ocazia zilei sale de nastere, Pepe a impartasit o imagine emotionanta de familie.

Pepe si-a surprins fanii cu o imagine intr-o ipostaza de familie. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a impartasit o fotografie emotionanta alaturi de frumoasa sa familie. Artistul si partenera lui au decis sa plece pentru cateva zile intr-o vacanta de vis alaturi de copii, unde se bucura de clipe de rasfat si distractie.

Pepe, imagine de colectie cu familia

Pepe poate afirma cu mandrie ca este un om implinit, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala. Artistul are o familie frumoasa si o cariera de succes in domeniul televiziunii si al muzicii. Recent, prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a impartasit o fotografie speciala pe retelele de socializare, pentru care a primit foarte multe aprecieri.

Artistul si sotia sa, Yasmine Pascu, alaturi de fiul lor si Maria si Rosa, fiicele pe care Pepe le are din casnicia anterioara, se bucura de o vacanta de neuitat intr-o destinatie exotica. Cuprinsi de dragoste si fericire, familia a surprins momentul special intr-o fotografie, iar Pepe a ales sa impartaseasca aceasta imagine emotionanta cu fanii sai pe conturile sale personale de pe retelele de socializare.

„Va multumesc pentru urarile si gandurile frumoase. Ma simt extraordinar de bine si de fericit alaturi de familia mea si timp de petreceri avem toata viata… asa ca sa ne revedem cu bine”, a transmis Pepe pe Instagram.

Brigitte Bardot a fost gasita in stare grava. Actrita a fost pusa pe oxigen

Artistul si-a sarbatorit ziua de nastere

Pepe si-a sarbatorit ziua de nastere cum nu se putea mai bine: alaturi de cei dragi, intr-o locatie de vis. Artistul a fost in centrul atentiei si s-a bucurat din plin de toate urarile din partea celor dragi, dar si din partea fanilor, care i-au transmis gandurile bune. Sotia artistului a postat si o fotografie cu el pe Instagram, in care i-a urat un calduros La multi ani.

Cuvintele pline de afectiune au evidentiat legatura puternica dintre cei doi. Relatia lor frumoasa si autentica a fost intotdeauna in centrul atentiei, iar Yasmine Pascu a dovedit ca este alaturi de Pepe in fiecare moment important din viata lui, inclusiv de ziua lui de nastere.

„La multi ani, inima mea! Te iubesc”, a scris Yasmine Pascu.

Pepe si Yasmine Pascu au impresionat cu imagini minunate din vacanta. Impreuna cu cei trei copii, au plecat in Turcia pentru a se bucura pe deplin de sezonul estival. In timp ce multi se intorc deja din vacante, Pepe si-a aranjat toate lucrurile si apoi a plecat pentru cateva zile pentru a se relaxa impreuna cu familia. Artistul si-au pus planurile in practica, astfel ca acum se bucura pe deplin de timpul de calitate alaturi de cei trei copii si sotia sa.

Shakira, vizata de o noua ancheta privind presupusa frauda fiscala! Artista risca opt ani de inchisoare

Fiind foarte activ si in social media, Pepe a surprins toate momentele frumoase petrecute de cele doua fiice impreuna cu cel mai mic membru al familiei, dar si pe Yasmine Pascu alaturi de fetitele din casatoria lui anterioara. Acestea au demonstrat ca se inteleg de minune si au o relatie speciala.

Articole din aceeasi categorie