22.07.2023
Brigitte Bardot a fost gasita in stare grava. Actrita a fost pusa pe oxigen

Legendara stea a cinematografiei francenze da semne de slabiciune, la cei 88 de ani ai sai.

Caldura, dar si varsta inaintata au facut ca ieri Brigitte Bardot sa solicite asistenta de urgenta, dupa ce a avut un episod cu respiratie sacadata, care i-a dat palpitatii si o stare generala de rau.

La resedinta ei din St. Tropez, celebra actrita franceza, mult timp idealizata pentru infatisarea sa si statutul de sex-simbol, a fost primit ingrijiri de urgenta, unde medicii au hotarat s-o puna pe oxigen si s-o tina sub o atenta observatie.

„Era in jurul orei 9 dimineata cand Brigitte a avut probleme de respiratie”, a declarat presei Bernard d'Ormale, cu care actrita e casatorita de 30 de ani. „A fost un episod mai puternic decat de obicei, dar nu si-a pierdut cunostinta... paramedicii au venit si i-au dat oxigen, apoi au ramas sa o monitorizeze".

The Motans a izbucnit in lacrimi pe scena! De ce s-a emotionat artistul - VIDEO

Sotul ei crede ca temperaturile ridicate care sufoca Franta si care s-au extins si peste o mare parte din sudul Europei au contribuit la slabirea conditiei fizice a sotiei sale. De altfel, locuitorii si turistii care ajung in destinatii mediteraneene au fost avertizati sa ramana in casa in timpul celor mai fierbinti ore ale zilei, in timp ce un al doilea val de caldura a lovit regiunea, in ultimele doua saptamani, si in timp ce Grecia, Spania si Elvetia se luptau cu incendiile de vegetatie.

„La fel ca toti oamenii de o anumita varsta, ea nu mai suporta caldura", a comentat Bernard d'Ormale, referindu-se la problema respiratorie a lui Bardot ca la "un moment de slabiciune", care insa i-a speriat foarte tare.

Ce mai face Dan Balan, dupa ce s-a retras din viata publica. Artistul pare mai indragostit ca niciodata - FOTO

Inca de pe 3 mai, Brigitte Bardot aparea in paginile publicatiilor franceze ca avand o sanatate subreda. Totusi, ea a tinut sa transmita o nota publicata si pe Instagram, in care sa ii asigure pe toti ca e bine si chiar foarte constienta: „As vrea sa asigur pe toata lumea ca sunt perfect sanatos. Presa a facut un scandal din faptul ca nu m-am simtit bine in ianuarie si astazi fac un mare tam-tam pe tema asta. Nu mi-am pierdut niciuna dintre facultatile mintale, iar scrisoarea deschisa trimisa catre Macronie acum trei zile este o dovada in acest sens, fiti siguri". Cu cateva zile inainte, intr-o scrisoare publicata pe site-ul fundatiei sale, ea criticase „inactiunea” lui Emmanuel Macron in fata suferintei animalelor.

Bardot a devenit celebra in anii 1950 cu filmele „Act de dragoste" (1953), „Si Dumnezeu a creat femeia" (1956) si, mai tarziu, cu „Dispret" (1963) al lui Jean-Luc Godard. Modelul si actrita s-a retras din actorie in anii 1970, cand avea 39 de ani, iar de atunci si-a dedicat timpul activismului pentru drepturile animalelor.

Articole din aceeasi categorie