22.07.2023
Shakira, vizata de o noua ancheta privind presupusa frauda fiscala! Artista risca opt ani de inchisoare

Regina muzicii pop latino se confrunta cu o noua ancheta privind presupusa frauda fiscala! Autoritatile spaniole sustin ca aceasta nu si-a platit taxele de peste 14,5 milioane de euro in perioada 2012-2014.

Este informatia momentului despre Shakira! Cantareata columbiana ar putea ajunge in fata judecatorului la sfarsitul anului 2023, in cazul impozitelor restante in valoare de peste 14,5 milioane de euro datorate intre anii 2012 si 2014.

Horoscop 22 iulie 2023. Zodia care s-ar putea imbogati peste noapte

In acest caz, procurorul a mentionat ca Shakira Isabel Mebarak, pe numele sau real, ar putea risca inchisoare de pana la opt ani. Avocatii artistei in varsta de 46 de ani au dezvaluit, pentru presa internationala, ca aceasta nu a primit nicio instiintare cu privire la noua ancheta si ca a aflat totul din presa.

„Echipa de avocati nu va face niciun comentariu inainte ca instiintarea sa ajunga la ea prin canalele formale si legale stabilite (...)

Ce mai face Dan Balan, dupa ce s-a retras din viata publica. Artistul pare mai indragostit ca niciodata - FOTO

Asa cum a mai declarat in numeroase ocazii, Shakira a afirmat ca a actionat intotdeauna potrivit legii si sub indrumarea celor mai buni experti fiscali. In prezent, se concentreaza asupra vietii ei artistice in Miami si este calma si increzatoare ca problemele ei fiscale se vor rezolva favorabil”, au spus avocatii divei latino in cadrul unui comunicat oficial.

Articole din aceeasi categorie