10.12.2022
Pepe, fotografii de colectie alaturi de cei trei copii. Ce moment important a surprins artistul: „Primul bradut din viata lui” - FOTO

Pepe a postat pe retelele de socializare o imagine emotionanta cu cei trei copii ai sai. Prezentatorul TV de la „Te cunosc undeva!” a devenit tata pentru a treia oara, iar anul acesta sarbatoresc primul Craciun in cinci. Artistul a publicat o fotografie superba de familie, cu cele doua fiice ale sale si cu baietelul lui, Pepe Junior.

Familia artistului se pregateste temeinic de Sarbatori, iar Pepe a impartasit cu fanii de pe internet imagini cu casa lor decorata, dar si cu bradutul de Craciun. Ba mai mult, prezentatorul TV a publicat o fotografie de familie, in care copiii se bucura enorm de atmosfera din casa, iar fetele sunt foarte incantate de primul Craciun alaturi de fratiorul lor.

Artistul a recunosut ca este in culmea fericirii de cand a devenit tata de baiat, marturisind ca fiul sau seamana mai mult cu Yasmine Ody. Desi nu si-a expus foarte mult fiul in mediul online, ultimele imagini ii surprind in cele mai importante momente din viata lor. Mezinul familiei a parut foarte incantat de luminitele din bradul de Craciun, fiind fotografiat in bratele surorii lui mai mari.

Colaboreaza cu una dintre cele mai renumite agentii de modeling din intreaga lume! Afla povestea moldovencei Daniela Chilari, care se bucura de o cariera de succes in industria fashion: „Mi-au zis ca vad o asemanare intre mine si Miranda Kerr”. INTERVIU

„Primul bradut din viata lui Pepe”, a transmis Pepe pe Instagram.

Pepe si partenera sa, Yasmine, au organizat la sfarsitul lunii noiembrie botezul baietelului lor. Artistul a oferit detalii referitoare la fericitul eveniment si a declarat ca a fost extrem de emotionat, in ciuda faptului ca este tata pentru a treia oara. De asemenea, Pepe a dezvaluit ca a fost un eveniment in familie, fiind mai restrans, unde s-au simtit cu totii foarte bine.

„A fost foarte frumos la botez. Am facut un botez in familie. Baietelul are cinci luni si doua saptamani. E altceva cand e copilul tau. Am experienta, dar si daca as avea o suta de copii as fi emotionat (…) Nu am cantat prea mult, am cantat un refren, cu cate un invitat, in treacat”, a declarat Pepe, conform spynews.ro.

Maia Sandu - nominalizata la „Femeia anului 2022” de catre revista Financial Times: „A depasit barierele, a dat un exemplu demn si a scos in lumina unele dintre cele mai grave probleme ale timpurilor noastre” - FOTO

Articole din aceeasi categorie