03.09.2023
Pepe, dezvaluiri inedite despre relatia cu sotia lui, Yasmine. Ce spune artistul despre al patrulea copil

Pepe a oferit detalii inedite despre viata de familie.

Pepe traieste o poveste de dragoste frumoasa alaturi de Yasmine, femeia care l-a facut tata pentru a treia oara. Dupa divortul de mama fetitelor sale, artistul si-a gasit fericirea in bratele Yasminei si au decis sa isi construiasca o noua viata impreuna. Intr-un interviu acordat pentru ciao.ro, Pepe a impartasit planurile pe care le are alaturi de actuala sa partenera.

Ce spune Pepe despre al patrulea copil

Cantaretul are in total trei copii, doua fete si un baiat, insa momentan nu se gandeste la posibilitatea de a avea un al patrulea copil. Desi traieste o viata plina de bucurie alaturi de familia sa, Pepe recunoaste ca are un program extrem de incarcat, iar timpul sau este limitat. Prin urmare, momentan nu ar putea sa se ocupe de ingrijirea unui nou bebelus.

„In momentul de fata suntem foarte ocupati si ne ocupa prea mult timp viata noastra. Nu am luat in calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se stie pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!”, a precizat Pepe.

Elon Musk, atac dur la adresa fiicei sale transgender: „A trecut de la...”

Pepe este un tata foarte dedicat si isi iubeste enorm copiii, iar el se asigura ca le indeplineste toate dorintele si poftele.

„Maria e sportiva, face sport de performanta, este handbalista, face si doua antrenamente pe zi, deci e normal sa arate asa si sa se dezvolte frumos. Sportul e important si sanatos pentru copii si nu numai. (…) Eu o sustin in tot ceea ce face, nu imi fac griji pentru nimic”, a declarat vedeta de la Antena 1.

Artistul are un magazin de haine

Pepe, in ciuda carierei sale in muzica, si-a dorit sa dezvolte o afacere de familie, astfel ca a inaugurat un magazin de haine. Yasmine, sotia sa, joaca un rol important in gestionarea acestui business, iar Pepe insusi este figura emblematica a magazinului. De asemenea, artistul recunoaste ca, intr-un anumit moment, a investit si in sectorul imobiliar.

„Pepe e un investitor plin de calitate si de speranta, e mai mult o afacere pentru familie, jobul meu principal este sa fiu artist. Astazi sunt imbracat cu haine de la mine, pentru ca, de fapt, sunt imaginea magazinului. Toti din familie purtam haine de acolo, sunt putine marimi din fiecare model si nu risti sa te imbraci ca altcineva. (…) Eu am facut chestia asta (n.r. investitii in sectroul imobiliar) de mult, le-am si vandut de mult!”, a mai spus artistul.

Horoscop 3 septembrie 2023. Zodia care ar putea fi tradata de o persoana foarte apropiata

Pepe va continua sa fie prezentator in acest sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, alaturi de Alina Puscas, si nu are nicio intentie de a renunta la acest proiect. Artistul a afirmat ca emisiunea va continua cu el si ca exista discutii in desfasurare pentru diverse alte proiecte, atat la Antena 1, cat si in alte locuri, dar momentan nu poate dezvalui detalii concrete.

„Da, normal, clar emisiunea va continua si va continua cu mine. Despre alte proiecte nu pot vorbi, dar sunt tot felul de discutii proiecte, atat la Antena 1, cat si in alte parti, sa vedem, deocamdata nu pot sa divulg nimic”.

Articole din aceeasi categorie