02.09.2023
Elon Musk, atac dur la adresa fiicei sale transgender: „A trecut de la...”

„A trecut de la socialism la comunism absolut si la a crede ca oricine este bogat este rau”, a declarat Elon Musk despe fiica sa transgender.

Wall Street Journal a publicat recent cateva pasaje din viitoarea carte biografica a lui Elon Musk. In fragmentul dezvaluit de publicatie, autorul Walter Isaacson analizeaza ruptura dintre miliardar si fiica sa transgender, Vivian Jenna Wilson. Acesta precizeaza ca CEO-ul Tesla a fost „in general optimist” cand a aflat de tranzitia copilului sau, dar ca lucrurile s-au schimbat atunci cand Jenna a inceput sa exprime viziuni marxiste extreme.

Horoscop 2 septembrie 2023. Zona relatiilor nu este tocmai roz pentru o zodie

„A trecut de la socialism la comunism absolut si la a crede ca oricine este bogat este rau”, i-a spus Elon Musk lui Isaacson. In plus, miliardul e de parere ca fiica sa a ajuns sa impartaseasca aceste idei politice din cauza liceului privat la care a invatat.

Autorul mai noteaza si ca aceasta ruptura „a fost cel dureros lucru prin care Elon a trecut de la moartea primului sau copil, Nevada”, care a decedat la doar 10 saptamani. De asemenea, acesta precizeaza ca separarea dintre cei doi se datoreaza inclusiv obsesiei miliardarului fata de ideologia woke, pe care o considera o amenintare la adresa civilizatiei umane.

Recunosti fetita din imagine? Acum este una dintre cele mai cunoscute interprete de la noi - FOTO

„Daca nu se opreste acest virus woke, care este in mod fundamental anti-stiinta, anti-merit si anti-uman in general, civilizatia nu va deveni niciodata multiplanetara”, i-a spus Musk autorului.

Desi Musk a mai acuzat anterior miscarea woke pentru disputa cu fiica sa, este pentru prima data cand blameaza liceul Crossroads, precizeaza DailyMail.com. Scoala din Santa Monica este extrem de populara in randul vedetelor, Zooey Deschanel, Jonah Hill, Jack Black, Kate Hudson si Gwyneth Paltrow, fiind doar cativa dintre absolventii sai.

Xavier Alexander Musk a depus actele la tribunalul superior din California, Los Angeles, pe 18 aprilie 2022 pentru a-si schimba numele in Vivian Jenna Wilson. Schimbarea reflecta identitatea de gen ca femeie, iar Wilson este numele de familie al mamei sale, Justine.

Documentele obtinute de HollywoodLife mentioneaza motivul pentru schimbarea formala solicitata:

„Identitatea de gen si faptul ca nu mai locuiesc cu tatal meu biologic si nici nu mai doresc sa fiu asociata cu acesta in vreun fel, forma sau chip”, a transmis Jenna.

Articole din aceeasi categorie