16.08.2022
Dupa 25 de ani, Johnny Depp revine pe platourile de filmare in calitate de regizor: „Este o adevarata onoare pentru mine...”

Revenirea lui Johnny Depp pe platourile de filmare se promite a fi grandioasa. Recent am aflat ca actorul va juca in rolul lui Ludovic al XV-lea in filmul „Favoritul” regizat de Maivenn, iar acum aflam ca vedeta nu va reveni doar in calitate de actor, ci se de regizor. 

Potrivit editiei The Guardian, Depp intentioneaza sa filmeze un documentar despre viata artistului Amedeo Modigliani. Se presupune ca actorul va fi si in calitate de producator al filmului, alaturi de renumitul Al Pacino. 

Iubitul Rihannei, A$AP Rocky risca pana la 9 ani de inchisoare! Care este motivul

Insasi Depp a comentat aceasta noutate astfel: „Sa lucrez la un astfel de proiect, sa redau viata domnului Modigliani este o adevarata onoare pentru mine... A avut o viata plina de greutati, insa care a sfarsit cu un mare triumf - va fi un film universal, in care cu siguranta multi se vor regasi”.

Sydney Sweeney a recunoscut care au fost cele mai dificile scene din timpul filmarii serialului „Euphoria”: „Trebuia sa ma comport de parca nimic nu se intampla” - VIDEO

Apropo, acesta va fi al doilea film al lui Johnny Depp in care el apare in rol de regizor: acum 25 de ani, in 1995, pe ecrane a aparut filmul „Braveheart”, cu Marlon Brando in rolul principal. 

Articole din aceeasi categorie