15.04.2022
Pentru prima data de cand a inceput razboiul, renumita trupa ucraineana „Okean Elzy” va sustine un concert in Kiev: „Totul va fi bine” - FOTO/VIDEO

Fanii trupei rock ucrainene sunt siguri ca „Totul va fi bine”, deoarece „Okean Elzy” revine cu un concert pentru prima data in timpul razboiului, care va avea loc chiar in capitala Ucrainei.

Solistul trupei, Sviatoslav Vakarciuk, a vizitat zeci de orase ucrainene in timpul razboiului pentru a sprijini spiritul poporului si al armatei ucrainene. Zilele trecute, cantecul popular al muzicianului „Obejmij Mnie” a rasunat cu cel mai neasteptat acompaniament - sunte de canonade. Potrivit surselor, trupa rock se va intoarce in capitala cu un spectacol inedit.

In ziua de Paste, 24 aprilie, la statia de metrou „Portile aurii”, care a devenit un adapost pentru multi ucraineni in timpul luptelor, va avea loc un concert caritabil, intitulat „Totul va fi bine”. Acest lucru a fost raportat chiar de muzician pe pagina sa de Instagram. 

Motivul pentru care Vladimir Putin nu bea vodka. Experta in politica Fiona Hill a dezvaluit motivul - FOTO

In timpul concertului vor fi interpretate mai multe melodii speciale ale lui Sviatoslav Vakarciuk. 

Aceasta va fi primul concert al trupei de cand a inceput razboiul in Ucraina si va fi difuzat pe toate canalele TV ucrainene. 

In magazinele brandurilor LVMH clientii din Rusia sunt refuzati: „Pacat ca sanctiunile se aplica si oamenilor obisnuiti”

De asemenea, dupa cum s-a anuntat, in cadrul concertului va avea loc o strangere de fonduri pentru a ajuta copiii ucraineni, care au fost raniti in timpul razboiului. 

Zilele trecute, artistul a decis sa inregisteze un mesaj video dedicat oamenilor din Rusia, in care a vorbit in limba rusa. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie