15.04.2022
In magazinele brandurilor LVMH clientii din Rusia sunt refuzati: „Pacat ca sanctiunile se aplica si oamenilor obisnuiti”

Magazinele marcilor care apartin grupului LVMH (Celine, Louis Vuitton, Dior, Marc Jacobs si altii) au incetat sa mai deserveasca clientii din Rusia din cauza razboiului din Ucraina. 

Potrivit unor persoane, femeile din Rusia vor putea procura produse de brand doar daca au cetatenie uneia dintre tarile europene.

„Daca zburati in Germania pentru o perioada scurta de timp si intentionati sa va intoarceti in Rusia, nu va vom putea vinde produse marca LVMH. Astfel de conditii sunt impuse de noile sanctiuni. Pacat ca aceste sanctiuni se redera si la oamenii de rand, ci nu doar autoritatilor. Daca aveti resedinta oriunde in Europa, va vor deservi cu mare placere”, a declarat managerul buticului Celine din Germania.

A vorbit cu reprezentantii Dior si totul este un fals! Ce spune producatoarea Iana Rudkovskaya despre protestul rusoaicelor si accesibilitatea brandurilor de lux in Rusia - FOTO

Magazinele nu pot vinde articole de marca cumparatorilor care se vor intoarce in Rusia in viitorul apropiat, conform regulilor stabilite.

„Din pacate, nu vom putea vinde nimic celor care zboara direct in Rusia. Acestea sunt regulile care se aplica acum in toata Europa. Toate din cauza Tax-Free. Acesta de asemenea nu poate fi acum emis. Dar daca locuiti in Spania, insa totusi aveti un pasaport rusesc, nu vor fi probleme”, spune un angajat al Celine din Barcelona. 

Anterior, marca Chanel a refuzat sa vanda lucruri persoanelor ruse. Dar, clientii rusi nu s-au pierdut si au facut un challange pe web, dedicat brandului - au taiat produsele marcii, filmand tot procesul si publicandu-l pe retelele de socializare. 

Articole din aceeasi categorie