09.10.2024
Pentru ce își cere iertare Patric Hanganu de la Svetlana Nichitina: „Am făcut unele greșeli” - VIDEO

Scandalul dintre Patric Hanganu (interpret) și Svetlana Nichitina (deținătoarea unui salon de alungire a genelor din Chișinău) a stârnit din ce în ce mai multe discuții în mediul online, având în vedere că cei doi și-au expus perspectivele proprii asupra situației în cadrul a două „Monologuri” marca Dorin Galben. La scurt timp după ce podcastul cu Hanganu a devenit viral, acesta a fost invitat la emisiunea „O Seară Perfectă”, unde a explicat pentru ce și-ar dori să-și ceară iertare de la Svetlana.

Patric Hanganu a făcut câteva declarații despre fosta lui iubită, care recunoaște că au fost spuse într-un mod eronat: „Eu, personal am făcut unele greșeli la monologul la care am fost. Am spus unele chestii pe care nu trebuia să le spun, ca de exemplu cu abuzul sexual”.

Interpretul și-a recunoscut vina și decis să-i ceară scuze public mamei copilului lui: „Este o chestie pe care trebuia să o exprim altfel, de asta, chiar îmi cer scuze de la Svetlana pentru că, m-am exprimat în așa mod. Pur și simplu era un interviu foarte lung, de trei ore și aveam foarte multe idei, foarte multe gânduri, eu am încercat să le așez constructiv, ca lumea să înțeleagă totuși ideea. Acum moneda pe care o plătesc este că lumea face haz de necaz la acest subiect”.

Moment neașteptat în studio la „Gusturile se Discută”! Iulia Deliu a fost surprinsă până la lacrimi de ziua ei de naștere: „La cei 34 de ani, mă simt împlinită” - VIDEO

Această situație a adus asupra sa o avalanșă de comentarii negative din partea internauților, dar el se arată neafectat de acestea: „Pe mine nu mă afectează prea mult ce se vorbește pentru că, eu știu adevărul și cunosc intențiile mele pe care le am în general. Eu am doar intenții bune, intenții normale pe care ar trebui să le aibă orice tată, orice părinte față de copilul lui”.

În ciuda atacurilor din mediul online, Patric a declarat că este hotărât să facă tot posibilul pentru binele copilului său: „În mediul online apar diferite persoane care spun să o las cu tot cu copil, care îmi spun să las copilul la ea, eu asta nu pot să înțeleg pentru că, eu nu sunt așa. Pentru mine copilul este azi și eu fac totul ca lui să-i fie mai bine”.

Cynthia Elisoa, dezvăluiri neașteptate la un an de la divorț: „Eram mereu învinuită cum că m-aș fi folosit de fostul meu soț, însă lucrurile au stat cu totul altfel” - VIDEO

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu-i permite să-l vadă.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. A început să cânte la vârsta de 18 ani. Primele piese le-a intepretat în pasajele subterane din Chişinău.

Cum este percepută dragostea în clasa a cincea, dar și ce înseamnă un milion de euro pentru un copil de 6 ani? Răspunsurile Ruxandei și Eleonorei Gâlcă te dau pe spate - VIDEO

Svetlana Nichitina este lash artist și deține un salon de alungire a genelor în Chișinău. Aceasta a devenit cunoscută în urma scandalului cu fostul ei iubit, Patric Hanganu.

SURSA FOTO: PRO TV CHIȘINĂU; INSTAGRAM/patrichanganu/svetlananichitina1

Articole din aceeasi categorie