09.10.2024
Cum este percepută dragostea în clasa a cincea, dar și ce înseamnă un milion de euro pentru un copil de 6 ani? Răspunsurile Ruxandei și Eleonorei Gâlcă te dau pe spate - VIDEO

Două surori ce nu încetează să uimească prin simpla lor apariție. De curând, cea mare s-a ales cu un frumos premiu, iar cea mică, a împlinit 6 ani. Invitate în platoul emisiunii O Seară Perfectă, Ruxanda și Eleonora Gâlcă au fost provocate să răspundă la câteva întrebări mai „ciudățele”. 

După ce au recitat câte o poezie, fetele actorilor Ghenadie Gâlcă și Aliona Triboi au fost provocate de către Anișoara Loghin să răspundă la o serie de întrebări.

Prima întrebare a fost adrestă Eleonorei, celei mai mici dintre surori: „Cât este un milion de euro?”. Aceasta nu a stat mult pe gânduri și a răspuns: „Șase”.

Anastasia Nichita - primele declarații după operația suferită la picior. Cum se simte, dar și ce regrete are - FOTO/VIDEO

De asemenea, Ruxanda a fost întrebată cum se simte dragostea. „Ca fluturii în stomac. Depinde ce fel de dragoste, de părinți sau de prieteni”, a răspuns ea.

Totodată, Eleonora fiind întrebată ce înseamnă timpul, a răspuns: „Timpul e așa, acum. Este mai bun decât ieri”.

Ruxanda a explicat și ce înseamnă bătrânețea: „Mai bătrână decât Nora (Eleonora) este greu. Am mai multe responsabilități decât o fetiță care se duce la grădiniță, se joacă și un pic învață. Atunci când o să vină în clasa întâi, o să mă înțeleagă și o să-mi zică: <<Vreau înapoi la grădiniță>>”. 

Moment neașteptat în studio la „Gusturile se Discută”! Iulia Deliu a fost surprinsă până la lacrimi de ziua ei de naștere: „La cei 34 de ani, mă simt împlinită” - VIDEO

„Unde se simte durerea?”, a fost următoarea întrebare adresată Eleonorei. „Atunci când ești supărată, unde simți că te doare”, a concretizat Ruxanda. „La inimioară se simte durerea”, a răspuns invitata de doar 6 ani. 

Fiica cea mare din familia Gâlcă-Triboi a menționat și care este sensul vieții, după părerea ei: „Sensul fiecărui om este diferit în felul lui de a fi. Unii oameni sunt făcuți să activeze în acest domeniu. De exemplu tu, ai fost făcută pentru a fi frumoasă și a întâlni oamenii tineri, tinerele talente. Pentru Nora, sensul vieții, la această vârstă, este să stea și să ne aducă entuziasmul și râsetele în acest studio. Sensul vieții mele este să o pregătesc pe Nora pentru școală și să cânt la pian, cu vocea, să recit poezii”.

Ruxanda și Eleonora Gâlcă sunt fiicele actorilor Ghenadie Gâlcă și Aliona Triboi. Ruxanda a fost decernată recent „Descoperirea Anului” la Gala Excelenței.

SURSĂ FOTO: Facebook/ Triboi Aliona 

Articole din aceeasi categorie