09.10.2024
Cynthia Elisoa, dezvăluiri neașteptate la un an de la divorț: „Eram mereu învinuită cum că m-aș fi folosit de fostul meu soț, însă lucrurile au stat cu totul altfel” - VIDEO

Interpreta Cynthia Elisoa a fost invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă, acolo unde a povestit cum s-a schimbat viața ei la an de la divorț.

„Am fost în platoul emisiunii O Seară Perfectă anul trecut, pe 13 octombrie, nu pot să uit, căci era ziua divorțului meu. Când am venit aici să cânt, pentru mine era o zi grea”,  a recunoscut Cynthia Elisoa.

Atât după ce a participat la „Vocea României”, cât și după ce a divorțat, interpreta a simțit o schimbare majoră în viața ei: „Vocea României, mie mi-a dat voce, eu am scris mereu tot ce fac, dar după acest concurs am avut lumină asupra a tot ceea ce fac. Vocea României mi-a permis să vorbesc limba română în fiecare zi, un an în urmă eu nu făceam content în limba română, acum acesta este job-ul meu, multe s-au schimbat. A fost un an plin de transformare, viața mea cu un an în urmă nu are nimic în comun cu viața pe care o trăiesc astăzi”.

Moment neașteptat în studio la „Gusturile se Discută”! Iulia Deliu a fost surprinsă până la lacrimi de ziua ei de naștere: „La cei 34 de ani, mă simt împlinită” - VIDEO

Divorțul a fost un moment de cotitură pentru Cynthia, dar, în ciuda dificultăților întâmpinate, a găsit puterea să meargă mai departe: „A fost foarte greu până am ajuns la divorț și acest an cu fiecare zi a fost tot mai bine. Eu țineam foarte mult la această căsătorie, dar când m-am focusat mai mult pe viața mea, m-am simțit foarte bine. Acum pot spune că sunt foarte fericită că sunt liberă”.

În ceea ce privește viitorul, Cynthia are un plan bine stabilit: „Să fiu într-o relație - da, dar să semnez actul de căsătorie - nu”.

Anastasia Nichita - primele declarații după operația suferită la picior. Cum se simte, dar și ce regrete are - FOTO/VIDEO

Cynthia a mai povestit că a fost judecată de cei din jurul ei după divorț: „Pentru mine este foarte greu, deoarece eu sunt și străină și cumva eram mereu învinuită cum că m-aș fi folosit de fostul meu soț și după am divorțat ca eu să ajung cunoscută. Însă lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel”.

Cynthia Elisoa s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”.

Te trec fiorii! Ana Cernicova și-a impresionat fanii cu o piesă nouă, scrisă de logodnicul ei. Cătălin Lungu: „ Trist, dar...” - VIDEO

SURSĂ FOTO: Instagram/ elisoa_cynthia

Articole din aceeasi categorie