20.12.2023
Pensionara care a fost maritata cu un barbat cu 46 de ani mai tanar, fericita ca a scapat de el: „E un profitor” - FOTO

Iris Jones, bunica de 84 de ani care a fost casatorita cu un egiptean de 38 de ani, se uita in urma cu mirare la decizia de a se marita cu Mohamed Ibrahim dupa doar cateva zile de cand il vazuse in realitate. 

Iris si Mohamed s-au cunoscut pe un grup de Facebook, in iunie 2019, iar in luna noiembrie a aceluiasi an se intalneau fata in fata. In 2020 s-au casatorit in Egipt. Povestea lor de dragoste a tinut prima pagina a cotidianelor britanice mai ales din cauza diferentei de varsta de aproape cinci decenii si a vitezei cu care au ajuns la casatorie.

Femeia era convinsa ca legatura lor era una reala si ca aveau sa le dea peste nas scepticilor care credeau ca tanarul e cu ea doar pentru bani. La mai putin de patru ani de cand s-au cunoscut si au inceput o relatie, dupa un sir de scandaluri legate de bani si de treburile casnice, casnicia s-a destramat.

Pensionara care a fost casatorita cu un barbat cu 46 de ani mai tanar: „Sunt bucuroasa ca am scapat de el”

„Am murit pentru 24 de minute”! O femeie care a revenit din moarte clinica a povestit ce a simtit dupa ce inima i s-a oprit

Iris nu spune nu unei noi relatii. Mai mult, a ajuns sa o consoleze pe o alta femeie care i-a marturisit ca Mohamed a tradat-o si pe ea.

„Sunt asa bucuroasa ca am scapat de el. Acum cateva saptamani am fost contactata din senin de o femeie pe Facebook. Si ea e pensionara si bunica si era furioasa ca a fost pacalita de Mohamed. S-a mutat din locuinta mea in casa ei, dar nu am simtit niciun pic de gelozie sau regret. Imi parea doar rau pentru ea. 'Relatia' lor a urmat aceeasi cale ca a mea. Gesturi mari la inceput, brate de flori, promisiuni cat lumea de mari, cerere in casatorie dupa cateva zile. Apoi a urmat un declin al relatiei pana cand realizezi ca el nu e altceva decat un profitor. Probabil ii place sa creada ca ne certam pentru el, dar, in realitate, amandoua suntem usurate ca am scapat de el. Mie imi e indiferent acum. Vreau sa avertizez alte femei in legatura cu modul in care opereaza, inainte ca si ele sa fie pacalite. Intotdeauna am crezut ca sunt destul de priceputa, dar am fost pacalita de farmecul lui”, a povestit pensionara pentru The Sun.

Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: A fi stilat nu se demodeaza niciodata

Iris Jones este pregatita pentru un nou partener, dar de data aceasta isi doreste un barbat pe picioarele lui si apropiat de varsta ei. Deja a inceput sa se converseze cu un barbat de 76 de ani.

Articole din aceeasi categorie