19.12.2023
Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: A fi stilat nu se demodeaza niciodata

Trendurile vin si trec. E o competitie non-sens, goana de a fi mereu pe valul modei de sezon. Plus, nu neaparat ca ceea ce azi starneste „hype” ti se potriveste!

Ceea ce nu se demodeaza niciodata, cu siguranta este sa-ti dezvolti viziunea despre propriul stil! 

Cum ne conturam propriul stil? Cum ne serveste moda pentru a ne completa stilul? Iata cateva intrebari frecvente la care mi-am propus sa raspund in editia de azi!

Hainele pe care le purtam este mesajul non-verbal pe care vrem sa-l transmitem lumii despre noi. Ce ar trebui sa inteleaga din prezenta ta cei care te intalnesc? Raspunde-ti la aceasta intrebare in prima linie, dupa care poti sa te focusezi increzut pe trucuri, care accentueaza atuurile si individualitatea ta!

Daca stii cine esti ca persoana, fa urmatorul pas pentru a-ti etala personalitatea! Asadar, daca pana aici totul e clar, iata cateva reguli care incurajeaza vizionarul din tine!

Potrivim vestimentatia dupa ochi, nu „de ochii lumii”

Culoarea ochilor tai nu este de ignorat! Aparent, o regula veche dar totdeauna in voga si care functioneaza (te rog sa ma crezi pe cuvant). Daca mai si esti atent si la culoarea parului dar si nuanta, tonul tenului, cu siguranta gresesti mult mai rar in alegeri! Analizeaza la rece care dintre nuante, culori ale hainelor accentueaza ochii tai. Le aduce stralucire? Imediat spulberi orice dilema si realizezi ca tenul tau capata acea stralucire proaspata si sanatoasa care te face un om atractiv pentru cei care te inconjoara! 

Nu fi la moda ca toti. Tu fii ca tine

Sa fii in voga este acceptabil, dar asta nu inseamna sa porti ceea ce poarta toti! A aluneca in capcana majoritatii este foarte usor daca nu dai importanta detaliilor care te evidentiaza ca si individualitate! Daca pledezi ades pentru piese din consumul larg - adauga acea nota de exclusivitate! Fie prin modul cum combini lucrurile, fie prin accesorii sau incaltaminte, sau piese exclusive pe care le ai in arsenalul tau. Detaliile fac diferenta, retine acest sfat!

Cere un sfat - e omeneste, intelept!

Abordarea unui profesionist este un pas spre dezvoltarea viziunii despre sine! Un stilist cu „ochi bun” si abordare autentica este busola cea mai potrivita care te ajuta sa gasesti comori pentru tine! Nu ezita sa investesti in individualitatea ta, pentru a te simti sigur si fericit!

P.S. Deseori, cel mai sincer sfat este si reactia copiilor. Eu m-am convins de multe ori ca anume viziunea unui copil este cea mai aproape de frumos!

A fost inselata de sotul ei, dar a decis sa-l ierte. Tanara a fost criticata dupa ce si-a spus povestea: „Increderea a fost distrusa!”

Naturaletea – paradoxul de top al modei

Indiferent de tendinte, frumusetea autentica nu se demodeaza niciodata... Procedurile de „corectie” a chipului sunt la indemana astazi si ne ajuta deseori sa ne imbunatatim prezenta doar daca nu ajungem sa facem excese! Asadar, fie ca e vorba despre alungirea genelor, marirea buzelor, accentuarea pometilor, rinoplastia, microblendingul sprancenelor, nu exagera!

Fii atenta sa nu ajungi a fi jertva filtrelor de pe Instagram. Nu incerca sa emiti ceea ce este photoshopat, iluminat diferit. Invata sa te recunosti pe tine ca pe o creatie unicala, vie! Realitatea nu o gasesti pe retelele de socializare ci o traiesti in propria ta viata!

Ofera-ti remedii care functioneaza suta la suta! Dormi suficient, hidrateaza-te, sex calitativ si comunica cu oameni calitativi, pun pariu ca astfel de „ajustari” functioneaza in a descoperi cea mai buna versiune a ta!

Less is more... More is more

Dezgolita nu intotdeauna inseamna sexy! Uneori discretia este mult mai chic si aduce valoare adaugata de atentie asupra prezentei tale. Taina, misterul, nu se demodeaza niciodata si aici ma expun ca si barbat daca vrei sa ma auzi!

Fa-te interesanta prin intriga de a fi descoperita, cunoscuta. Ofera loc masculior pentru cercetare iar daca iti asumi sa porti privirea barbatilor atunci poart-o ca pe un „bilou” scump si ravnit! 

Accentueaza un punct de atractie a look-ului.

Fie decolteul adanc, prin a acoperi picioarele, fie picioarele prin a tainui partea de sus! Sau foloseste-te de semitransaparenta zonala - deseori asta e foarte sexy!

Asa cum spunea tatal meu: „Admite ca a conduce la viteza mare inseamna ca te controleaza viteza! A putea sa sofezi la viteza moderata ar inseamna ca iti apartine controlul”.

Valentina Nafornita povesteste despre viata de mamica. Cum se descurca cu fiul de doar o luna - FOTO

Sinergia dintre cine esti si in ce iesi

Atata vreme cat haina pe care o alegi nu-ti este confidenta, nu conteaza valoarea ei luxoasa sau modesta.

Nici un brand de top nu te face la moda sau stilat, daca nu traiesti prin el ceea ce reprezinti ca si stare si individualitate. Valoarea o aduci tu hainei daca stii cum sa o alegi cu gust si ti se potriveste! Iar daca o accesorizezi cu zambetul sau stralucirea ochilor, cu siguranta esti inconfundabila! Permite-ti sa fii! 

Articole din aceeasi categorie