28.07.2022
Pe urmele parintilor sai! Fiul lui Reese Witherspoon si-a facut debutul in actorie. Afla in ce serial popular va juca Deacon

Reese Witherspoon a reusit sa devina nu numai o actrita celebra, dar si o mama exemplu. Vedeta are doi copii cu actorul Ryan Phillippe, o fiica de 22 de ani pe nume Ava si un fiu de 18 ani, Deacon. De asemenea aceasta are un copil cu actualul ei sot Jim Toth, Tennessee James, in varsta de 9 ani.

Recent a devenit cunoscut faptul ca fiul cel mare a lui Reese a decis deja ca vrea sa fie si el un actor faimos.

Deacon a primit unul dintre rolurile principale in cel de-al treilea sezon al serialului de comedie Netflix „I Never”.

Shawn Mendes isi anuleaza turneul muzical. Ce declaratii a facut interpretul: „Dupa ce am vorbit cu cativa medici...”

Intr-un comunicat de presa, reprezentantii popularului serviciu de streaming au subliniat ca a fost ales drept rivalul personajului principal, Devi Vishwakumar.

Primele episoade ale celui de-al treilea sezon vor fi lansate pe platforma la jumatatea lunii august a acestui an.

 „Important este ca se descurca cu rolul”, „Este pur si simplu imposibil sa fii un actor rau cu astfel de parinti”, discuta internautii in mediul online.

Prima casatorie a lui Reese Witherspoon cu actorul Ryan Phillippe a durat noua ani, actrita s-a despartit de el in 2008. Doi ani mai tarziu, Reese l-a cunoscut pe actualul care i-a devenit sot, Jim Toth. Cuplul si-a anuntat logodna la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut, iar la scurt timp dupa nunta, Reese si Jim au devenit parinti.

Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

 

Articole din aceeasi categorie