28.07.2022
Shawn Mendes isi anuleaza turneul muzical. Ce declaratii a facut interpretul: „Dupa ce am vorbit cu cativa medici...”

Recent, popularul interpret Shawn Mendes a facut un anunt care i-a uimit pe fani. Acesta si-a anulat turneul muzical.

Intr-o postare publicata in mediul online acesta a mentionat: „Cand am inceput sa ne pregatim pentru turneu, am fost foarte incantat pentru ca ma gandeam ca ma voi intoarce in sfarsit la spectacole live dupa o pauza lunga, din cauza pandemiei. Cu toate acestea, realitatea este ca pur si simplu nu eram pregatit pentru dificultatea turneului.”

Au aparut primele imagini din cadrul noului film despre viata renumitei Marilyn Monroe cu Ana de Armas in rolul principal - FOTO

De asemenea Shawn a precizat: „Dupa ce am vorbit cu majoritatea echipei si cu cativa medici, a devenit clar ca am nevoie de timp pentru a prinde la puteri. Din pacate, trebuie sa anulez concertele viitoare in America de Nord, Anglia si Europa.”, a spus artistul.

El a mai adaugat ca va continua sa inregistreze melodii si va organiza un nou turneu in viitor.

Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

Shawn Mendes este un cantaret canadian, compozitor si model. In 2013 a intrat in atentia fanilor prin cover-urile si video-sharing-urile postate in aplicatia Vine. In anul urmator, a atras atentia manager-ului Andrew Gertler si casei de discuri Island Records A&R Ziggy Chareton. 

Interpretul a fost intr-o relatie cu Camila Cabello.

Articole din aceeasi categorie