28.07.2022
Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii si dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Recent, Marina a publicat pe pagina sa de Instagram un filmulet distractiv, unde ea danseaza alaturi de fiicele sale. 

Vezi cum arata Marina Carnat la 18 ani. Bloggerita a publicat imagini de arhiva pe pagina sa de Instagram: „M-am schimbat mult?” - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, Marina Carnat a publicat un filmulet, in care danseaza un dans care, in prezent, este foarte popular in randul bloggerilor, in special pe TikTok.

La inceputul videoclipului, bloggerita apare singura, iar in clipa urmatoare langa ea apar si fetele sale. 

„Cum e mama, asa sunt si fiicele”, a mentionat bloggerita si a adaugat si un emoji in care rade. 

Filmuletul sau a acumulat aproape 123 de mii de vizualizari si multe comentarii frumoase. 

„Sunteti Minunate! Tu esti un exemplu superb pentru fetele tale”, „Sunteti minunate”, „Va ador”, „Ce frumooooos!”, „Atata prietenie se vede in relatiile voastre mama-fiica”, „Familie minunata”, „Super super, asa pozitive si frumoase. Bravo draga mama toata admiratia ti se cuvine”,au scris internautii. 

„Eu am asteptat aceasta zi, 153 de zile”! Olga Tapordei s-a reintors in Ucraina. Vezi ce planuri are antreprenoarea acolo - FOTO/VIDEO

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. 

Nicole Cherry primele declaratii despre al doilea copil. Artista a recunoscut ca vrea un baietel

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie