08.05.2023
Pe ultima suta de metri! Marina Carnat, fotografie adorabila cu burtica de graviduta - FOTO

Bloggerita Marina Carnat este deja in ultimul trimestru de sarcina si cu aceasta ocazie, ea a publicat pe pagina sa de Instagram un colaj format dintr-o poza facuta pana la sarcina, si alta in cea de-a 29-a saptamana.

„Inainte de sarcina. In aceeasi bluzita.”, a scris sotia lui Teodor Carnat din descrierea primei poze, iar despre cea de-a doua imagine Marina a mentionat: „Astazi, la 29 saptamani”.

De asemenea, Carnat a facut si un sondaj in care si-a intrbat urmaritorii: „Cate kilograme am adaugat pana acum?” si a oferit cateva variante de raspuns.

Dupa cum a indicat bloggerita, aceasta a adunat timp de 29 de saptamani 5 kilograme.

Imagini exclusive de la nunta Marinelei Bezer! Bloggerita a publicat video-ul oficial de la marele eveniment: „Sunt atat de incantata sa impartasesc cu voi cea mai fericita zi” - VIDEO

Desi a adaugat putine kilograme pana acum, burtica Marinei este deja bine conturata si o prinde extrem de mult.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 228 mii de urmaritori.

A inceput sezonul evenimentelor private! Vezi cele mai inspirate idei de tinute, pentru care opteaza vedetele de la noi - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie