08.05.2023
Imagini exclusive de la nunta Marinelei Bezer! Bloggerita a publicat video-ul oficial de la marele eveniment: „Sunt atat de incantata sa impartasesc cu voi cea mai fericita zi” - VIDEO

La data de 3 august 2022, Marinela Bezer si partenerul ei de viata, Vlad Gatcan, s-au casatorit, dupa 10 ani de realtie.

Marele eveniment al celor doi indragostiti a avut loc in orasul Nice din Franta, intr-o vila superba, situata pe litoralul din Saint-Jean-Cap-Ferrat al Rivierei Franceze.

La 9 luni dinstanta de la frumoasa nunta, Marinela a decis sa publice pe pagina sa de Youtube, filmuletul oficial care cuprinde cele mai imporante momente din acea zi.

„I'm so excited to share our happiest day with you! Grab some tissues, some popcorn or a glass of champagne and enjoy! (03.08.2022)”, in traducere din engleza: „Sunt atat de incantata sa impartasesc cu voi cea mai fericita zi! Luati niste servetele, niste floricele sau un pahar de sampanie si bucurati-va! (03.08.2022)”, a scris bloggerita in descrierea filmuletului postat in mediul online.

Excursii, vinuri racoritoare si dispozitie buna! Vezi care a fost vinaria descoperita de somelierul Sergiu Nedelea si Daniela Burlaca, in cadrul emisiunii „Wine Trips Romania” - VIDEO

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Pentru prima data o interpreta din Moldova a obtinut marele premiu la Festivalul „Sanremo Junior”! Vezi prestatia Madalinei Lungu in cadrul renumitului concurs - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie