08.05.2023
A inceput sezonul evenimentelor private! Vezi cele mai inspirate idei de tinute, pentru care opteaza vedetele de la noi - FOTO/VIDEO

Mihaela Tabura, Tatiana Maxian, Ella Chistol dar si alte persoane cunoscute de la noi, au purtat tinute deosebite la evenimentele private la care au fost invitate. 

Pentru evenimentul la care a fost recent, Tatiana Maxian a optat pentru o tinuta mama-fiica de culoarea neagra. Fii cuplului au fost imbracati in costume clasice.

La nunta, de ziua ei de nastere! Vezi cum a fost felicitata la miez de noapte, actrita Victoria Rosca - VIDEO

Nasa Mihaela Tabura s-a imbracat intr-o rochie lunga pana in pamant de culoarea neagra, iar costumul clasic al sotului ei a fost accesorizat cu un papion si ochelari de soare.

Bloggerita Ella Chistol a purtat o bluza cu paiete si pene, care a asortat-o reusit cu pantaloni clasici de culoarea alba. La a doua parte a petrecerii, Mihaela a renuntat la pantaloni si si-a luat o fusta cu pene, la fel de culoarea alba. 

Andrei Chistol a imbracat un costum claic, in timp ce fiicele cuplului au optat pentru rochii albe, stil printesa, cu umeri bufati.

Imagini exclusive de la nunta Marinelei Bezer! Bloggerita a publicat video-ul oficial de la marele eveniment: „Sunt atat de incantata sa impartasesc cu voi cea mai fericita zi” - VIDEO

Interpreta de muzica populara Laurentia Coptilet a fost la patru ace, intr-un costum elegant, de culoarea neagra. 

Actrita Tamara Virlan - soacra mare intr-o tinuta neobisnuita! Aceasta a optat pentru un costum compus din doua piese in culorile alb si negru. Si-a accesorizat look-ul cu o geanta si bereta neagra.

„Azi e ziua sefului!”. Actorul si regizorul Petru Hadarca isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi ce mesaj i-a transmis Anatol Durbala - FOTO

Bloggerita Katy Black a purtat o rochie albastra, cu buline albe. Look-ul a fost perfect completat cu un sacou de culoarea neagra. 

Articole din aceeasi categorie