06.06.2022
Pe scena, cu drapelul ucrainean! Trupa britanica Florence and The Machine a sustinut Ucraina la un concert de la Varsovia: „Nu pot vorbi despre asta fara lacrimi in ochi...” - VIDEO

Trupa Florence and The Machine si-a exprimat solidaritatea pentru Ucraina in timpul evolutiei sale la un festival de la Varsovia.

Solista trupei, Florence Welch a aparut pe scena cu steagul ucrainean in timp ce interpreta piesa „Free”. 

L-au aplaudat din picioare! Maxim Galkin, care a emigrat din Rusia, a inceput turneul sau prin Israel - VIDEO

Videoclipul pentru aceasta piesa a fost filmat la Kiev, in luna noiembrie a anului 2021. Filmarile au avut loc in incinta uneia dintre cladirile Universitatii Nationale „Taras Shevchenko” din Kiev, precum si pe fundalul cladirii crematoriului capitalei de la cimitirul Baikove. La finalul videoclipului, trupa a subliniat ca au dedicat piesa „spiritului, creativitatii si rezistentei prietenilor ucraineni, niste persoane foarte curajoase”. 

Anterior, intr-un interviu, Florence Welch a povestit cum a fost filmat acest videoclip si a recunoscut, de asemenea, ca aceasta a devenit unul dintre preferatele ei. 

Tatiana Larina a vorbit despre moartea neasteptata a colegii sale, Elena Yasevich: „Clarvazatorii mereu mor devreme, ei nu mai ajung la o varsta inaintata”

„Noi pur si simplu am mers acolo si am petrecut timpul foarte frumos. Am petrecut timpul atat de bine, nici nu ne inchipuiam ce ii asteapta pe ucraineni. Si - imi pare foarte rau - dar nu pot vorbi despre asta fara lacrimi in ochi. Cand a inceput razboiul, am luat legatura cu prietenii nostri ucraineni, pentru a ne asigura ca sunt bine. Acest videoclip... a devenit cel mai preferat videoclip al meu din toate pe care le avem. Nu am fi putut filma fara acea echipa buna. Despre asta chiar mii greu sa vorbesc, pentru ca astfel de sentimente sunt greu de exprimat prin cuvinte”, a spus interpreta. 

Articole din aceeasi categorie