04.11.2022
Pe ce cheltuie Alexia Eram cei mai multi bani: „Sunt slabiciunea mea”

Alexia Eram a dezvaluit pe ce cheltuie cei mai multi bani. Fiica Andreei Esca se intretine singura deja de cativa ani, iar activitatea din mediul online ii asigura un trai asa cum isi doreste.

Alexia Eram este una dintre cele mai urmarite creatoare de continut din Romania, care se adreseaza zilnic unei comunitati numeroase de fani. Fiica Andreei Esca este inedependenta financiar si munceste deja de cativa ani pentru lucrurile pe care le are. Cu toate ca este o tanara responsabila, aceasta a recunoscut ca are o slabiciune pentru cumparaturi.

Fiica prezentatoarei de la PRO TV este independenta financiar de aproximativ doi ani, incepand sa castige bani inca din perioada facultatii. Alexia Eram isi ia rolul de pe retelele de socializare cat se poate de in serios si munceste pentru fiecare campanie pe care o promoveaza. Tanara poate spune ca are tot ce isi doreste si a recunoscut ca ii place sa cheltuie destul de mult.

Alexia Eram dezvaluie pe ce cheltuie cei mai multi bani

Intr-un interviu pentru Ego.ro, Alexia Eram a recunoscut ca are planuri mari pentru viitor in materie de business, insa nu vrea sa ofere acum foarte multe detalii, pregatind o surpriza pentru urmaritorii sai. In ceea ce priveste cheltuielile sale, creatoarea de continut a recunoscut ca are o slabiciune pentru haine si vacante, acestea fiind domeniile catre care aloca sume mai mari de bani.

Selena Gomez - marturisiri despre consecintele bolii sale! Interpreta a recunoscut ca nu va putea avea copii

„Nu cred ca mi-as deschide un brand de lenjerie intima, un brand de haine, poate, un business, in alte domenii, da. Dar nu o sa va divulg acum. Am multe idei in cap si o sa vedem ce o sa se intample pe mai departe. Absolut deloc. (n.r. – nu e econoama atunci cand vine vorba de haine) Deloc. Asta este o problema pe care trebuie sa o rezolv. Vacantele si hainele sunt febletea mea. Nu sunt chiar atat de cheltuitoare, daca stiu ca imi permit sa imi iau ceva, o sa imi iau acel lucru. Daca stiu ca trebuie sa fac ceva mai important, in loc sa imi cumpar niste haine, nu o sa fac acel lucru. Asa ca nu cred ca nu am facut nicio tampenie niciodata ca sa imi cumpar un anumit lucru.”

Fiica Andrei Esca activeaza de ceva timp in mediul online, fiind foarte activa pe Instagram, Facebook si TikTok. De asemenea, Alexia are si un canal de YouTube unde posteaza clipuri de fashion si lifestyle.

Alexia Eram declara in urma cu ceva timp intr-un podcast ca este mandra de reusitele sale, iar veniturile ei ii asigura un trai asa cum isi doreste: „Nu conteaza cati bani am facut pana acum, conteaza sa fii cu picioarele pe pamant, sa stii cum sa-i investesti. Am o casa frumoasa, platita din banii mei, imi permit sa merg in vacante, sa mananc la orice restaurant as vrea, sa petrec asa cum imi doresc si sa-mi cumpar ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an imi doresc sa merg in vacanta.”

Este considerat cel mai frumos baiat din lume! Vezi cine este acesta si cum arata - FOTO

Articole din aceeasi categorie